søndag den 24. oktober 2010

Marianne kom forbi og tid til at bruge stickers

I Tirsdags kigge Marianne forbi til en hel dag med scrap. Drengene var sendt på ferie hos bedstemor og bedstefar, så vi havde huset helt for os selv lige til Rene kom hjem fra arbejde, og synes vi var noget så underlige i vores humor .......man skulle nok have været der :-). På convention havde jeg fået købt både nyt karton og nye alfabeter, og det er jo altid noget, der kan sætte scrapperiet og kreativiteten i gang. Jeg fik scrappet intet mindre end 9 LO's denne dag, og det til trods for, at Marianne fandt de grimmeste LO's som vi skulle lifte :-)

Jeg falder altid for diverse ark med chipboards og stickers, fordi jeg synes figurerne er så skønne. Men nogle gange er det altså lidt svært at få dem brugt. I sommers fandt jeg ud af, at det nogle gange var meget lettere, hvis jeg lod mønsterpapir være mønsterpapir og lavede LO's, der udelukkende var pyntet med stickers eller chipboards. LO'et herunder er et eksempler herpå. Benjamins ansigtsudtryk er næsten det samme som pigens :-)

Jeg har bare været så vild med træer i alle mulige og umulige afskygninger, men at få dem brugt, er en hel anden sag. Derfor havde jeg sat mig som mål, at jeg skulle bruge nogle af alle disse træer! Jeg overvejer lidt, om jeg skal putte nogle brads i stickerne for oven......skal jo også have brugt 55 brads.

Ingen af de viste LO's er lift af Mariannes mærkelige fund :-), men dem skal I nok få at se en dag. I går I Lind blev det til 3 LO's, og det var en super hyggelig - men meget kold - dag.
Ragna Iversen

6 kommentarer:

Maria Krumbæk sagde ...

Fedt at du har fået lavet så meget i ferien :D Rigtig lækre LOs

LaChris sagde ...

God idé at bruge chipbords og stickers på den ¨måde og de passer jo perfekt til dine layouts :O)

Thanni sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Thanni sagde ...

Ja somme tider er der så meget man syn's man er nødt til at eje, men som man så bare ikke er så god til at få brugt ;) -så super at du har fået brugt noget af det - især det øverste med gyngen synes jeg er rigtig fedt :)

Marianne sagde ...

Skønne, skønne LOs :o) Men helt ærligt - så slemme var de LOs da heller ikke, som jeg fandt :o) :o) KNUS

Vranda sagde ...

Du har rigtig haft gang i scrapperiet i ferien... skønt. Jeg kan godt lide måden du har brugt dine stickers/chipboards på.