fredag den 5. november 2010

Scrapfestival 1

Mit mål var at opnå 300 points, men det blev kun til lidt over 150. Der var rigtigt mange opgaver, som jeg gerne ville løse, men tiden var der ikke, og når den var, så kunne jeg ikke koncentrere mig nok til at få kombineret opgaverne. Men jeg er til gengæld glad for alle mine bidrag. Det her foto er fra Odense Zoo. Efter at have forsøgt sig med mine snørrebånd som middagsmad, så fandt det lille kid til sidst sin mors patvorte :-)

Og opgaven med: "Det oser af kærlighed", måtte da blive et bryllups LO :-) Det er første gang nogen sinde, at Rene har danset med mig, og jeg tror også det bliver sidste gang! Dans er bare ikke ham. Hvem sagde øvelsesdanse? Min fætter, der er danmarksmester i dans (ungdom), kom forbi i ca. 1 times tid dagen inden brylluppet - og det var så det :-)
Ragna Iversen

9 kommentarer:

Helle sagde ...

nej hvor er det skøøønt det bryllups lo. enkelt men lækkert. hihi ham Rene ... skøn

Vranda sagde ...

Det er vidst det første bryllups lo, som jeg har set fra din hånd. Hver har sagt at 1 times dans ikke er nok.. smiler :o) Selv om den er enkel er den alligevel romantisk.

aka sagde ...

Hovsa. Ledte efter ispiration på Google.....og så landede jeg her.
Jamen dig ved jeg jo godt hvem er.
Sjovt.
Sikke mange fine ting du laver. Og meget forskellige.
Men det bryllups lo. Det er da bare sååå flot, selv om det er enkelt.
Tak for kigget.

Charlotte sagde ...

Flotte LOs. Det er en sjov historie du har scrappet på øverste LO. Rigtig fine sommerfarver du har brugt.
Bryllups LOet har en flot opsætning. Og hvor skønt, at du fik din dans. Sådan skal det være! Godt det blev foreviget med et par billeder :0)
God weekend.

Anne Thormose sagde ...

Ja, jeg fik ikke engang tilmeldt mig til festivalen, så jeg synes, det er rigtig godt gået, at du har nået 150 point. ;o)

Rigtig flotte layouts, du har fået lavet.

Anne Bente sagde ...

hvor er de bare super flotte
god dag

Thanni sagde ...

Synes nu også dine 150 er godt gået - jeg fik kun lavet et enkelt LO til Festivalen ;)
Dit bryllups LO er rigtig dejligt - enkelt så billederne kommer til deres ret. ..og heldigt at Rene trods alt var med på lige netop den dans - og at der var et camera på rette tid ;D

Marianne sagde ...

Jeg elsker simpelthen dit bryllups-LO!!! Det er helt fantastisk!!! Og så har vores mænd da faktisk noget tilfælles - selv om jeg ikke troede det var muligt - min danser nemlig heller ikke.
Også totalt nuser historie med det lille sultne kid :) Knus M.

Tine sagde ...

2 rigtig flotte layputs! kan godt lide du har holdt dem så simple.