søndag den 21. november 2010

Scrapfestival sidste del

Så er det vist blevet tid til at vise mine sidste bidrag til scrapfestivallen på SS, så jeg kan komme i gang med at vise julekort i stedet for :-).

Dette julekort er lavet efter en skitse til et LO - det var sjovt at prøve, og så fik jeg brugt nogle af de billeder jeg har købt i små blokke. Papiret er gammelt, men synes det passede godt til billederne.

Jeg kan faktisk slet ikke huske, om jeg har vist dette LO før. Billedet er fra Egeskov slot og slet ikke taget til formålet. Men da jeg kiggede på det efter fremkaldelsen, så kom jeg til at tænke på min danskeksamen i gymnasiet. Noget af pensum havde vi lavet som gruppearbejde, og tro mig, nogle af grupperne havde virkeligt lavet RINGE notater. Jeg kom så op i stoffet fra sådan en gruppe. Jeg fik et ottetal, hvilket jeg bestemt ikke var tilfreds med - især ikke med en årskarakter på 11. Jeg havde faktisk inden kontaktet læreren for at få de papirer, som gruppen havde haft, men det kunne jeg ikke få. I dag er det jo ligemeget med den karakter, men det gik mig på længe efter :-)


Et af de der helt vildt hurtige LO's uden mønsterpapir - dem kunne jeg altså godt gå hen og blive tilhænger af. Billedet er taget skævt, men mon ikke I får fornemmelsen alligevel.


Så blev man lige fotograferet - det sker ikke så tit. Jeg er blevet rigtig glad for dette strand LO. Har dog ikke helt beslutet mig for, om solen skal have mund og øjne, så den ser lidt mere barnlig ud.

Og et lidt mere maskulint og enkelt LO, hvor motivet er min elskede mand.

Åh jeg vil så gerne scrappe, men der er tusinde ting at gøre og klokken 11:45 blev november hængt til tørre :-)

2 kommentarer:

Anne Thormose sagde ...

Sikke en masse flotte, og meget forskellige layouts, du har fået lavet til festivalen.

Jeg har sat hele uge 47 af til at scrappe igennem - glæder mig SÅ meget. ;o) Håber du når at få scrappet lidt, mellem de faste gøremål.

Marianne sagde ...

Super lækre LOs!! Allesammen! Kan faktisk godt huske, at vi snakkede om det der Egeskov-billede - selv om det er lidt længe siden... Og så er jeg simpelthen SÅ vild med det øverste kort + titlen! Det er da for fedt!! Glæder mig til om 14 dage - og helt ærligt, så får jeg heller ikke lavet noget scrap overhovedet lige i tiden! Har ikke engang tid til at opdatere min blog så meget, som jeg gerne ville.... KNUS M.