lørdag den 6. november 2010

Scrapfestival anden del

En af opgaverne gik ud på, at scrappe et LO og så bruge resterne til et kort. Jeg brugte papirer fra min fødselsdagsgave fra Marianne (havde fødselsdag i april :-)). Jeg har desuden brugt en skitse fra pagemaps. Jeg er lidt vild med effekten af den halvrunde titel. Den teknik vil jeg klart prøve igen.Til kortet har jeg brugt et af de HeroArts stempler, som jeg fik købt til convention. Synes rosen er meget anvendelig til forskellige typer kort lige fra mors dag til bryllup, valentine og almindelige fødselsdage.


Gik lidt amok med de der små rheinsten fra Kaiser Craft. Jeg er ved at løbe tør for det lager jeg købte, da scrapbix lukkede. Kortet er iøvrigt liftet fra Sarah
Jeg håber du har haft en god dag
Ragna Iversen

2 kommentarer:

Marianne sagde ...

Var det ikke det LO, sm du lavede, da vi var sammen?? Drengene er bare så søde på det billede - og LOet er skønt. Elsker også runde tingester omkring "helheden" lige i tiden - både titler og alt muligt andet :) Knus M.

Vranda sagde ...

Det giver en rigtig god effekt at runde titlen som du har gjort. Et rigtig lækker lo. Du har ret i at rosen er meget anvendelig til diverse mærkedage.:o) flot kort.