fredag den 3. december 2010

Kære læser

Deltag i lodtrækningen om denne blogcandy ved at viderebringe følgende informationer på din blog. Husk at smide et link til din blog under dette indlæg. Lodtrækningen finder sted mandag den 13. december.


Kære læser
Første september 2009 lukkede vi TSC forum, fordi vi begge havde brug for at blive inspireret i stedet for at inspirere. Allerede dengang var vi klar over, at vi især i ledige stunder ville komme til at savne vores skønne forum og de dejlige medlemmer. Nu har vi i lidt over et år søgt inspiration på diverse udenlandske og danske fora - og vi har fået mod på at starte op igen.

Vi har i nogle måneder snakket om, at lukke forum op i juleferien, men efter Scrapsisters meddelelse om, at deres forum fremover ikke vil være det samme, er vi blevet enige om, at starte TSC op igen på fuld tid. Vi ved om nogen, hvor meget arbejde det kræver at vedligeholde et forum, og har fuld forståelse for Heidis beslutning. Skulle SS på et tidspunkt vende tilbage til udgangspunktet, så er vi også overbevidst om, at der er plads begge fora i DK.

Da Marianne i sin tid startede TSC, var det kun for sjov. Hun havde aldrig i sin vildeste fantasi troet, at foraet ville blive så stort, som det blev. Udgangspunktet har således aldrig været lysten til at drive et professionelt forum i konstant udvikling. På TSC er der altid varm kaffe på kanden og plads til en hyggelig snak. Vi drev et forum, fordi det var sjovt – og vi savner det, fordi det virkeligt var sjovt! Når vi genåbner, er det for igen at have det sjovt og hyggeligt sammen med de skønne danske scrappere. Vi vil begge komme til at benytte TSC rigtigt meget, og vi glæder os til at udfordre jer igen, men vi vil samtidig være meget bevidste om, at vi også skal have plads til vores mænd og familie. I får udfordringer og inspiration, når vi synes det er sjovt, men I må ikke forvente et forum, der er med på de nyeste trends eller med en kalender fyldt langt ud i fremtiden.

Hva’ så piger – har I lyst til at lege med os igen?

Hvis svaret er ja, så åbner vi igen mandag den 13. december klokken 19:00
På snarligt gensyn
Ragna og Marianne

14 kommentarer:

Thanni sagde ...

Uha som det var en hyg'lig nyhed! :)
Den viderebringer jeg med glæde på min blog :)

Else Slipsager sagde ...

sikke en god nyhed. Har forsøgt at viderebringe det på bloggen, kan dog ikke få den til at indsætte din lange tekst, så må lige finde tid til at skrive den igen.

Anne Thormose sagde ...

Ja, selvfølgelig vil jeg lege med. Jeg har allerede lagt informationen på min egen blog - og krydset fingre for at blogcandyen ender med at lande i min julesok. ;o)
http://thormosescrap.blogspot.com/2010/12/genabning-af-forum.html

Anne sagde ...

Jeg vil i hvert fald også rigtig gerne være med! Og candyen; hvor er den da lækker! Der er linket til Jer på min blog - glæder mig til at se Jer på forum!
Glædelig 3. december og tak for det gode initiativ!

Cecille sagde ...

Hvor lyder det godt. Det var en glædelig julenyhed. Glæder mig til den 13. :-)

mette v hvistendal sagde ...

super dejlig nyhed som hermed er vidrebragt

http://hvistendal.blogspot.com/2010/12/ss-og-tsc.html

Raziel sagde ...

En virkelig dejlig nyhed :) Glæder mig :) Skal nok sige nyheden videre på min blog
http://razielsscrapblog.blogspot.com/

aka sagde ...

I er godt nok et par friske piger. Tak for at I orker det arbejde.
Jeg ser frem til denne nye ting.

Jeg har kopieret, linket og skrevet......på http://minscrapside.blogspot.com/

Mette sagde ...

Det lyder rigtig spændende og jeg glæder mig til at se hvad i finder på ;-)

http://mette-hyldig.blogspot.com/

AGJ sagde ...

svaret er ja ja ja ja ja
og jeg har kopieret og lagt link
http://agjsblog.blogspot.com/

Anjashobby sagde ...

amen selvfølgelig er jeg da med på den, har lært vildt meget på de forskellige forum og bonus er man altid er "sammen" med en masse dejlige mennesker

Anjashobby sagde ...

amen selvfølgelig er jeg da med på den, har lært vildt meget på de forskellige forum og bonus er man altid er "sammen" med en masse dejlige mennesker

Marianne sagde ...

Jeg er osse med nu. Lavede lige lidt ged i det hele ved at linke forkert.. hi hi. Men nu er det fikset på min blog www.mariannes-hobbyblog.blogspot.com

Mau sagde ...

rigtig dejlig nyhed, det er da lige bragt videre på: http://mausscrap.blogspot.com/
rigtig god fornøjelse med projektet.