torsdag den 30. december 2010

Tak for et dejligt cyber crop

Den 28. december var der cybercrop på TSC, og selv om vi havde valgt at holde det på en hverdag, så blev det et rigtigt godt crop med mange aktive medlemmer. Mit mål med 50 bidrag blev opfyldt, og vi havde langt over de 10.000 visninger, jeg ønskede for hele måneden, bare på denne ene dag.

LO'et herunder er meget enkelt. Men jeg kan så godt lide billederne af mine 2 store drenge, der netop i det sekund fotoet blev taget, hvade præcis samme alder :-)

Fra 2011 er det muligt at købe medlemskab af TSC forum. Marianne og jeg har drøftet ideen meget, og har skiftevis været for og imod. Men medlemmerne har taget rigtigt godt imod ideen, og der er allerede mange betalende medlemmer. Det er vi rigtigt glade for, for det gør det muligt at lave flere konkurrencer med præmier.

Tak fordi du kiggede forbi
Ragna Iversen

4 kommentarer:

aka sagde ...

Virkelig en sjov ide til et layout med 2 drenge med samme alder !

Og så er jeg stadig ikke godt kørende. Det handler om nyanskaffelse her. Så jeg har lige fået respekt for jer ! Håber du forstår ?

Rigtig godt nytår til dig og dine - og vi ses jo nok IRL til marts. Det forventer jeg da. Så tager vi da en frokost igen - og jeg skal nok genkende dig. LOL.

Helle sagde ...

hvor er det en fed ide til layout. håber du får det bedre med kroppen.

godt nytår til jer alle 4

Vranda sagde ...

Jeg vil da lige ønske et godt nytår til dig og dine kære. Jeg havde desværre ikke overskuddet til at deltage i croppet på tsc, men håber at det bliver bedre på et tidspunkt. Jeg kigger i hvert falde jævnligt rundt derinde. Dejligt at lære dig at kende. Håber at vi ses i det nye år til noget scrap :D

Marianne sagde ...

Godt nytår endnu en gang :) Tror vi lavede den rigtige beslutning, da vi åbnede igen :) KNUS