tirsdag den 1. februar 2011

Scrapøkonomi 2011

Billeder i dagens indlæg er nogle af de ting, som jeg har til salg på auktionen på TSC

Sidste år lavede jeg et regnskab over mit scrapforbrug her på bloggen. Det viste klart, at jeg brugte flere penge på scrap, end jeg havde troet. Men også at jeg faktisk tjente en del penge på salg af kort, brugte ting osv, som ikke blev regnet med i regnskabet sidste år. Hvis jeg købte noget, så talte det som køb uanset om jeg havde taget pengene i kortkassen eller på dankortet. I år vil jeg derfor prøve at føre et mere realistisk regnskab - dog ikke offentligt på bloggen :-)

Målet er at komme ned på et scrapforbrug på 500 kroner om måneden. Måske lidt ekstra til conventions. Om det vil lykkes, vil kun tiden vise :-) I hvert fald har jeg startet godt ud her i januar. Jeg har godt nok brugt 685 kroner på scrap, men de er allesammen kommet fra scrapkassen. Der er stadigvæk lidt tilbage i kortkassen, men ikke nok til scrap i det jyske....... og derfor har jeg sat en del ting til salg på auktionen på TSC.


Det ser allerede ud til, at der kommer lidt penge i kassen, og det er jo skønt.
Fortsat god dag
Ragna Iversen

3 kommentarer:

Maria Krumbæk sagde ...

hvad scrapøkonomi angår har jeg i denne måned kun penge til albums og en stempelpude.
Synes det er sejt at du kan tjene så mange penge på dine kort :) Go Ragna jeg hepper på dig!

Vranda sagde ...

God ide... jeg kan godt forstå at du ikke offentlig gør det :D jeg prøvede sidste år at skrive ned hvad jeg brugte på scrap i et halv år... puuhaaa...

Marianne sagde ...

Jeps - dine skønne ting skal nok blive solgt :)
Jeg tør ikke at lave et scrap-budget... Hmm... ;)
KNUS