tirsdag den 3. maj 2011

Købestop


I april havde jeg fødselsdag og alle pengene blev brugt på scrap. Nærmere bestemt produkter fra Hero Art. Disse var de sidste, der kom ind af døren sidst i april måned. Jeg fik jo en del for næsten ingen penge, da Pia betalte portoen og hun tilmed havde 20 procents rabat. Selv om jeg stort set kun har brugt gavepenge, så er der alligevel røget mange penge afsted mod kreative fornemmelser. Så mange at jeg har taget en vild beslutning. Jeg VIL ikke købe flere scrapting før kort og Scrap i september! Jeg ved det bliver hårdt, når sommerferien banker på, for ved den tid plejer jeg altid at give mig selv en lille feriegave. Men NEJ - ikke i år. I stedet må jeg bruge af alt det jeg allerede har!!!

Ragna Iversen
Posted by Picasa

2 kommentarer:

wildau sagde ...

Her er der også købestop...gælder dog ikke basis karton, tape, lim og den slags...og allerede nu hvor jeg skriver, ved jeg at det ikke bliver overholdt, da vi skal besøge Scrapper.dk på lørdag...tsk tsk tsk :-)

FruMaansen sagde ...

Skræmmende beslutning! - men med alle de lækre sager har du også en masse at arbejde med! spændene om du kan holde det :)