søndag den 8. maj 2011

Skøn weekend

Det har været en rigtig skøn weekend. Men desværre er jeg endnu ikke helt frisk. Heldigvis har jeg fået sovet en del. Når jeg ikke har sovet har jeg slappet af eller været i hyggeligt selskab. Lørdag formiddag var Phillip til fødselsdag hos sin bedste ven Jens Jakob. Han skulle naturligvis have et kort, og her fik jeg for første gang brugt mine just rite stempler......tror jeg købte dem for næsten 2 år siden -ups... Efter fødselsdagen skulle vi op og passe kusine Tilde. Hun var så sød, vi havde hverken brug for sut eller problemer med at putte hende. Faktisk virkede det til, at hun ikke engang opdagede at mor og far gik. Benjamin forguder hende, og de hygger sig rigtigt sammen.

Det er skitsemåned på TSC og de skitser har for alvor fået mig i gang med at scrappe LO's igen. 10 stk er det blevet til i løbet af weekenden, og de er næste alle sammen til skitseudfordringerne på TSC. Her er det første maj skitsen.

Rigtig god uge til alle
Ragna Iversen

1 kommentar:

Thanni sagde ...

Det er et skønt LO du har lavet - og hele 10i weekenden! ..godt gået ;)
Jeg er slet ikke startet på skitserne endnu - men mon ikke jeg når nogen af dem , om ik' før så sidst på måneden når vi har overstået konfirmantionen ;)