onsdag den 29. august 2007

Det færdige LO

Som lovet skal I da se det færdige LO. Det kom til at se sådan ud. Jeg har flere steder set scrappere bruge pile på deres LO's. Denne her har jeg selv lavet, og synes faktisk den fungerer ganske fint. Faktisk synes jeg det var så sjovt, at jeg nu har en hel lille stak af pile i min scrapkasse. Det var en fin måde at bruge rester på. Jeg har lavet dem i farver, som jeg tror, jeg kan få brug for senere. På bagsiden har jeg fået brugt noget karton fra en temapakke fra Bog&Ide, som jeg ikke synes så godt om. Pilene er naturligvis i forskellige størrelser.Så fat saksen og klip nogle pile:-)

2 kommentarer:

marianne sagde ...

Det er LO er bare flot!! Elsker pilen - og især billedet. Der er en dejlig ro i det - og du har helt fantastisk til at holde mig til din skitse. Godt gået!!

Knus M

Pernille Møller Nielsen sagde ...

Hej Storesøster..

Det her er bare knaldhammerende flot.. Du er virkelig kreativ - En evne jeg ikke vidste var så stor.. En guds gave :).. Flot er det i hvert fald, og mon ikke der kommer en side med "Moster Mille"?!.. Det håber jeg da i hvert fald.. Nå, men din søn kalder.. Hyg dig og keep up the good work:)

Kys og Knus din lillesøster, Pernille..