tirsdag den 28. august 2007

LO's og tidsforbrug

Noget af det der undrer mig mest er, hvordan I garvede scrappere kan lave LO's så hurtigt. Ved cyper crops sker det ofte, at folk laver et LO på en halv eller hel time, og alligevel får et fantastisk resultat. Jeg fatter det simpelthen ikke. Alene det at vælge papir tager en evighed for mig, og så er der jo også alle de enkelte smådele, som skal laves til et LO. Se nu f.eks. dette tag, som jeg har lavet som svar på en sådan cyper udfordring. Det tog mig faktisk over en time at lave det :-)Nu var jeg jo naturligvis også lige nødt til at lave en skitse til et LO, så den blev brugt til noget:Hvor LO'et er ? Tja det har jeg så ikke nået at lave endnu, men hvis Phillip ellers vil sove lidt, så kommer det nok i løbet af dagen.

Hvordan gør I det så stærkt?

Fortsat god dag
Ragna2 kommentarer:

Sabina Bjerre sagde ...

Hej!!

Jeg har lært mig selv at jeg ikke skal opfinde en ny teknik, et nyt look, nej jeg scrapper uden at tænke på hvad andre (udover mig selv) tænker!

Istedet for selv at lave skitser, så find en på nettet, der er tonsvis af skitser rundt omkring!

Det kan også være en stor hjælp hvis du prøver at scrappe sammen med andre, det giver tit en masse nye input og ideer til hvordan du evt. kan lave dine ting på en hurtigere måde!

Håber du kan bruge nogle af rådene!!

Betina Olesen sagde ...

Hejsa Ragna

Tillykke med bloggen, og tak for din søde hilsen.

Jeg har scrappet i næsten 1½ år nu, og jeg tager stadig lang tid om et LO, og deltager jeg i et Crop,og melder færdig, så er der som regel altid et eller andet jeg laver om dagen efter.Så du er ikke ene om at det tager sin tid.

Men jeg synes at det er okay, jeg nyder hele processen, og vil ikke deltage i det "nu klasker vi bare på". Ja, nogen kan få det til at se hamrende godt ud, men synes også at der er nogen der kunne have brugt lidt mere tid. Men sådan er det jo med forskelligheder ;-)

Nyd det, lad det tage den tid det tager, og lad være med at stresse over hvad andre når i forhold.

Hygge fra Betina