lørdag den 1. december 2007

Faster julekalender

Så ramte første december vores lille land, og i den forbindelse er der sat en lille udfordring i gang om, at man skal skrive på sin blog hver dag. Den udfordring vil jeg prøve at tage op:-)

Da jeg er vild med julepynt, og har RIGTIGT MEGET af det (se tidligere indlæg med 7 sandheder om mig), så har jeg besluttet, at jeg hver dag vil fortælle historien om noget af mit dejlige julepynt. I dag skulle jeg have mine pakker fra julekalenderen på www.thescrapcat.forumup.dk op at hænge. Derfor er det helt naturligt, at dagens julepynt bliver den julekalender, som min biologiske faster syede til mig, da jeg var 8 måneder gammel. Den er faktisk et af meget få ting, som jeg har fra min biologiske fars familie. Jeg elsker at sidde at kigge på de herlige julebilleder, og tænke på, hvordan min faster i timevis har siddet med nål og tråd, og tænkt på mig imens hun syede. Og så lige en lille advarsel. Både mine egne forældre samt deres forældre er skilt (faktisk var mine forældre slet ikke gift), så enkelte vil nok have lidt svært ved at hitte rede i, hvem de forskellige julepynt ting er arvet fra, eller givet af.


Her er julekalenderen så med 47 af mine pakker (Cowgirls store pakke, som jeg har lavet til min julekalenderpakke, var for tung til at hænge der:-)) Den opmærksomme læser vil se, at ikke alle pakker har samme datomærkning som det tal de hænger ved, men jeg havde fået lavet et lidt for vanskeligt skema, så enkelte har fået forkert tal på. Men de hænger, hvor de som udgangspunkt skulle:-) Endnu engang tak til alle de søde piger på www.thescrapcat.forumup.dk som havde lyst til at deltage i denne lille leg, som jeg fandt på (sammen med cowgirl). Kig på the scrapcat, hvis du vil se, hvad der var inden i mine to første pakker.

Tak for besøget. Vi ses i morgen

Ragna

7 kommentarer:

marianne sagde ...

Hvor ser det bare helt fantastisk ud... Hvad siger Benjamin til, at mor får en pakkekalender?? Eller han får måske også en? ;o) Flot ser det i hvert fald ud...

Christina / LaChris sagde ...

Ih hvor er det herligt at se og læse om din kalender ! Jeg har nemlig også taget min gamle kalender frem, som jeg fik pakker på som barn. ja ja, håndbroderet og det hele..hi hi.

angely sagde ...

God historie. Åhhh, hvor er det herligt med alle de pakker ;) Glæder mig til, at følge med i december.

KH Heidi

angely sagde ...

Vil også lige sige tak for din søde besked.

:)

Kirsten sagde ...

Det er hyggeligt, at du har fundet din gamle julekalender frem igen :-)

Jeg er spændt på at følge med, og se hvad du får i alle dine mange pakker :-)

Jette/Thanni sagde ...

Det ser jo bare rigtig julet ud :)

charlotte sagde ...

Hyggelig læsning, Ragna! Og jeg har også sådan en gammel broderet julekalender til pakker (gad vide hvor den er henne????).
Glæder mig til at følge med herinde indtil jul! :-)

Rigtig god dag til dig.