tirsdag den 29. juli 2008

Anne og jeg + motion til lattermusklerne

Jeg har døbt min nye tang Anne (efter den tidligere ejer), og som min bloglæsere ved, så er Anne lidt af et problembarn, eller måske er det bare hendes mor, der ikke forstår hende. Når man som jeg kun har små drenge, så er det jo ikke lige sådan at få en teenagedatter i huset :-)

Anne må siges at være utaknemmelig kræsen. Men jeg har efterhånden fattet, at hun er en sart pige, som tager små bider, og slet ikke kan klare 4x4 dies. Jeg har da også solgt det alfabeth, som jeg ved en fejltagelse købte til hende. Kort efter købte jeg et nyt. Smagen er åbenbart fin, og biderne passer også i den lille mund. Problemet er bare, at den lille dame er mere til foretter som salat end desserter som is og kage. Det nye alfabeth, som posten kom med i dag havde følgende titel:

Maggie Complete shadow set

Så jeg må altså på indkøb igen, for skyggebogstaver fungerer ligesom ikke uden noget at være en skygge af. Jeg håber ikke det tærer for meget på den unge piges sjæl, at hun kun får lov at leve en skyggetilværelse her hos mig. Jeg har været tvunget til at love hende, at vi i morgen skal lave kort. Jeg har nemlig et par dies, som er gode til kort, og den unge dame er trods ønsket om ungdommens slanke linie, ved at være sulten.

For et par dage siden lavede vi pagemapsbog udfordringer på TSC, og jeg lavede dette LO:


Jeg har brugt papirer fra Crate (mums de er lækre) Chipboardbogstaver fra november månedspakken fra SPS. Båndet stammer fra samme pakke. Tapen er købt hos li-om-hjoernet, og blomsterne er en gave fra TobiasKristian. Chipboardtuborgklammerne og labelholderen er fra Pandurohobby. Desuden har jeg brugt maling fra Makingmamories og sørme om Anne ikke lige klemte om min myredie tre gange. Så lidt har hun da fået at spise.
Tusind tak for besøget
Ragna Nielsen

11 kommentarer:

Helle sagde ...

åh Ragna føler med dig... og føler mig skyldig da jeg heller ikke så det... men vi må bare op på hesten igen...

Knus Helle

Anne Thormose sagde ...

Åh....nu sidder jeg her og får helt dårlig samvittighed. Håber snart at hun opfører sig ordentlig og er ovre alle børnesygdommene og kræsenheden - troede bestemt, at jeg havde opdraget hende ordentligt. ;o)

Anonym sagde ...

HIHI,ja det er ikke altid nemt. Tak for et godt grin. KH 10na

FruMaansen sagde ...

Hihihi, hun er da vist en delikat sjæl hende Anne!

Fedt LO du har lavet, du har helt ret - de papirer er ret lækre!

Jette / ma11edina sagde ...

Hihi, dejligt med et lille morgengrin! Altså det er virkelig fornøjelig læsning - selv om hun ER lidt af et problembarn, men du virker til at have overskuddet og til at klare småproblemerne på en meget pædagogisk måde *G* LOL LOL.
Lækkert scraplift du har lavet...og jeg elsker også crate papir, det er SÅ lækkert. Rigtig god dag til dig :-)

Raziel sagde ...

Hihi... glæder mig til at følge med i hvordan teenage pigen forhåbentlig udvikler sig til en kvinde der kan klare lidt mere ;)

Sarah sagde ...

Hun er da en værre en, hende Anne! hi hi... Ja det er jo en stor videnskab det der QK!
Hav en god dag...
Hov ville også lige sige: jeg ELSKER crate paper!!! mums det er bare det lækreste papir

marianne sagde ...

Ragna - du har den fedeste humor!! Er vild med dit LO - han ser bare så sød ud.... ;o)

Betina Olesen sagde ...

Ja, havde jeg ikke vidst bedre, så ville jeg tror at det var min datter du havde beskrevet for nogle år siden ;-) håber at du snart får noget glæde af hende...

Et skønt LO, lækkert papir og farver, og pagemaps.... ja, mums... bruger også min meget... men det kunne nu være sjovt hvis du havde skrevet hvilket nr. du havde brugt.... det er sjovt at se så forskellig de kan blive...

Hygge fra Betina

Anne Bente sagde ...

hehe, jamen dog :) super flot lo du har lavet :)

Netti sagde ...

Ja da jeg selv har en teenager i huset ved jeg hvad du går igennem..stakkels dig, men bare i bliger enige til sidst lol.
Supersødt layout du har lavet.