lørdag den 24. januar 2009

Dejlig hyggelæsning

Jeg har endnu mit første scrappede LO tilgode her i 2009, og den primære grund er manglen på energi. Men selv om jeg ikke får scrappet, så bruger jeg alligevel meget tid på scrap hver dag. Jeg surfer på forums, kigger i gallerier og snuser rundt på diverse blogs. Og der er jo tonsvis af inpiration derude. I dag har jeg desuden hentet denne bog på posthuset. Multiscrap havde jo 50 procent på stort set hele butikken i sidste uge, og da jeg længe har ønsket mig denne bog, så valgte jeg at købe den. Jeg ved allerede, at den er de 125 kroner værd, for jeg har lånt Mariannes på et tidspunkt. Nu er der i hvert fald ingen undskyldning for at undgå BOM LO's, for der er tonsvis af inspiration til dem i denne bog.

Og jeg ved allerede nu, at ligeså scraptom januarmåned har været, ligeså scrapfyldt bliver februar. Jeg skal nemlig til scrap i Skive den 7 og på besøg hos Lullemor i uge 7......glæder mig allerede til vinterferien :) Og så kommer scrap i det jyske jo....så jo, jo tid til scrap skal der nok komme masser af også i dette år.

Fortsat god aften
Ragna Nielsen

6 kommentarer:

Thanni sagde ...

J ader skal være tid og overskud til det hele - meen mon ikke du får scrappet det su skal..året er jo lige startet ;)
...og ja det ERR en super go' bog den du lige har fået hjem :)

jane sagde ...

uhh. det er altså en super god bog.. kan godt forstå at du har købt den.. !! Den er helt klart pengene værd.. !! Jeg glæder mig også meget til at du kommer og besøger mig i uge 7... det bliver så fedt..

sonja sagde ...

dejlig bog du fik købt,der skal nok komme nogle ideer til dig i den. vi ses i skive til februar.knus sonja

sonja sagde ...

hej igen der ligger en award på min blog til dig.

Netti sagde ...

Ja du får da nok at se til. jeg kommer ikke d. 7 februar hos Sabina da jeg skal til Scrapn´dream :)

LaChris sagde ...

Mums..vi elsker udsalg...jo mere vi køber, ja jo mere sparer vi jo faktisk :O) Rigtig god scrappelyst.