søndag den 4. januar 2009


Dette LO er jeg blevet rigtig glad for, og det er endda lavet super hurtigt (beklager det dårlige lys :-)). Det tog mig ca. 1 time at lave en ganske almindelig hverdagsaften. Mønsterpapiret var allerede scalloped, eller hvad man nu kalder det, og jeg brugte min nye template til de bølgede linier, og de to fotos fylder jo næsten resten. Desuden fik jeg brugt en række epoxy stickers, som jeg har haft liggende længe. Åh, jeg elsker bare, når det er så let at scrappe :-)

I de næste dage skal I se endnu flere af de LO's fra oktober-december 2008, som jeg endnu ikke har fået vist her på bloggen.

Fortsat god dag
Ragna Nielsen
Posted by Picasa

9 kommentarer:

Anne sagde ...

Lækkert "hurtig" lo... Jeg kan også rigtig godt lide når det går lidt tjept og jeg føler jeg når noget! :-) Glæder mig til at se mere!

Helle sagde ...

Rigtig sødt... jeg er vild med grønne farver... ja det er skønt når der kommer noget fra hånden, da man ved man har en stor stak billeder der venter på historier.

Helle sagde ...

Rigtig sødt... jeg er vild med grønne farver... ja det er skønt når der kommer noget fra hånden, da man ved man har en stor stak billeder der venter på historier.

Kom så igang sagde ...

Jeg synes det er et rigtig flot Lo"
du har fået lavet.

Netti sagde ...

Det er da et superflot layout du har lavet..det ser rigtig godt ud med de farver.

jane sagde ...

det er blevet rigtig rigtig sødt sødte.. GG.. er vild med farverne.. sort og lysegrøn sammen.. det må jeg prøve!
Og så er titlen da også for sød!
Thumbs up herfra..

Thanni sagde ...

Rigtig flot LO - den farvekombination må jeg da lige have in mind - det ser super ud !! :) ....og så er det jo skønt at der er så meget nyt på din blog nu ;P

Sarah sagde ...

Fint LO. Nogle gange kan det bare være hurtigt af scrappe!

sonja sagde ...

hvor er de gode,især andemad,den er lige i øjet.