søndag den 8. marts 2009

Mere oprydning


I går havde jeg en helt vidunderlig dag til scrap i det jyske :-) Tusind tak til alle jer, der kiggede forbi TSC's stand, og især tak til de damer, der deltog i mit "kursus". Også stor tak til Sabina, som gjorde denne dejlige dag mulig for os allesammen.

Som I så i sidste indlæg, så er jeg i gang med lidt af en oprydning i mine scrapting. Og oprydningen fortsatte, da jeg kom hjem med alle mine dejlige køb fra scrap i det jyske. Jeg havde købt 75 ark nyt karton + forskellig løst papir, og det var altså svært at få plads til det....ups. Jeg besluttede mig derfor til at kigge lidt på mine gamle SPS månedspakker..... mon ikke de kunne skilles ad?

Jeg fik pakker fra SPS (www.sweetpeascraps.com) i perioden august 2007 til februar 2008, og jeg var rigtig glad for pakkerne. Men da der er en lille vestjyde gemt i mit hjerte, så smider jeg ikke gerne ting væk. Og pakkerne var meget store. Jeg kunne gode komme op på 16 LO's med samme pakke. Indtil nu har pakkerne stået i poserne i min cooper Hooper. Men nu er 33 af dem blevet skilt ad. Restepapir er puttet i restekassen, og overskydende pynt sorteret på plads i mit skab :-) Under vejs lavede jeg LO'et ovenfor med papir fra en af pakkerne. Pynten stammer dog forskellige andre steder fra. Bling på blomsten er f.eks. købt hos SIF (www.scrapisfun.dk) i december og de grønne chipboards og blomsten har jeg fået af Lisbeth Z i julekalenderen på TSC. LO'et skal i min BOM mappe

Hvad fik jeg så købt i går? Lidt af hvert faktisk - mere om det i morgen :-)

Venlig hilsen
Ragna Nielsen
Posted by Picasa

6 kommentarer:

Maribi sagde ...

Lyder som om det var en kanon dag igår, er helt misundelig:0)
Du har da fået købt nogen papir søde, dejligt med nyt...
Super dejligt LO:0)
Fortsat god søndag fra mig til dig

Tanja sagde ...

Tak for i går Ragna... :o)
Godt at se dig igen og altid hyggeligt at være sammen med en masse skønne kvinder sådan en dag...
Flot LO - fede farver og lækre detaljer...
Du har da været en rigtig flittig kvinde - hvor får du al den energi fra???
Scrapknuzz Tanja :o)

Jette / ma11edina sagde ...

Tak for i går - og i fredags ;-). Hold da op, arbejder du fortsat med projekt scrap-system ;-) Det er nu også så dejligt når det er gjort. Friskt Lo du har lavet, og så klær dit nye look dig vildt godt ;-). Ja, jeg fik også shoppet en hel del, også papirer fra mine favoritfirmaer...!

LaChris sagde ...

Sikken et herligt LO !!!! Skøn titel og skønne detaljer ! Må da sige, at du forstår at shoppe igennem...75 !!! Men også fint at du ikke glemmer alle de "gamle" sager du har liggende...det lyder som et stort oprydnings/organiserings projekt du har gang i. Ha en dejlig dag.

sonja sagde ...

skønt Lo du fik lavet.du fik også shoppet igennem,det er også meget hyggeligt.tak for samværdet både fredag og lørdag,jeg syntes det gik godt.hav en god dag.

jane sagde ...

Hvor dejligt et Lo til din BOM. Dejligt at høre at du er nået til at skille ad men også sætte sammen igen.. G..
Og tillykke med H2O farverne.. Gad vide om René giver dig forbud mod at besøge mig i fremtiden når jeg nu er med til at skabe sådanne behov.