mandag den 30. marts 2009

God blogsamvittighed :-)

Så kommer der lige et indlæg mere, så jeg fortsat kan have god blogsamvittighed :-)

Først et par kort, som begge er lavet af rester. Det øverste er lavet af lidt forskelligt fundet i resteskuffen. Stempelmotivet farvelagde jeg imens jeg tog sol i sommer. Det ser ud til, at jeg fik farvelagt nok stempeltryk til vinteren, så nu må solen godt snart komme, så jeg kan få farvelagt nogle flere.....
Øverst i højre hjørne er der plads til at påføre et navn, årstal eller lignende. På de danske blogs er der gået mode i at lave kort af resterne fra et netop færdigproduceret LO, og det ville jeg da også lige prøve :-)
Kortet her er lavet af rester fra LO'et nederst, og papiret er iøvrigt noget af det første jeg købte hos Bog&Ide for snart 2 år siden.
I firkanten kan navnet på modtageren skrives.

Og her er det så mit LO :-) De MEGET gamle papirer til trods, så er jeg blevet rigtig glad for det her LO. Synes de legende papier passer godt til netop dette foto af Phillip frygtesløs i legeland :-)
Blomsterne og blomsterbrads er nogen jeg har fået i julekalenderen på TSC i 2007, og journalingtagen er en jeg købte i USA i november 2007. Den første pakke jeg bestilte i USA - udover månedspakken. Stickers med ord er fra Auguspakken fra SPS i 2007 - den første måned jeg modtog månedspakke.
Jo man må sige jeg har ramt mine scraprødder med dette farverige og legende LO :-)
Tak for besøget - og husk kommentaren
Ragna Nielsen


3 kommentarer:

Anne sagde ...

Hej Ragna,
Sikke nogle skønne kort!
Jeg synes også papiret passer rigtig godt til billedet på lo'et, dejligt friskt!
Ha' en god uge!

LaChris sagde ...

Dejlige kort du har lavet...og der er godt nok knald på LOet med Phillip...det ser super godt ud :O)

sonja sagde ...

skønne kort du har lavet,og et dejligt Lo med flotte farver.hav en god dag