fredag den 27. marts 2009

Nye kurve i scrapværelset

Som du nok allerede har gættet, så er jeg stadigvæk i gang med at få orden i mine scrapsager. Denne gang får kurvemodellen et forsøg :-)
Helle (Tobiaskristian) vil gerne se mine nye scrapkurve. Men det er godt nok svært at fotografere dem, da de hænger i et mørkt hjørne. Men her er i hvert fald et forsøg. Kurvene er købt i Løvbjerg. Jeg har fået 6 store og 4 små hængt op, og det giver god overskuelighed over mine scrapsager.
Hver kurv har sit "tema"
- en til MM maling
- en til rubons
- en til tape
- en til chipboards
- en til klistermærker
- en til sorte/hvide og neutrale bogstaver
- en til brune, grønne og farverige bogstaver
osv.

Jeg fik ikke scrappet i går aftes. Men ellers er det gået meget godt med mine 20 minutters scrap om dagen i denne her uge.
Her er det et inspirations LO til denne uges udfordring på TSC (www.forum.thescrapcat.dk). Udfordringen er, at få brugt en masse af sine tal. LO'et er lavet stærkt inspireret af et LO, der var i scrapbooking mm. for et stykke tid siden. Håber nogen har lyst til at lege med på denne her udfordring. Jeg har brugt chipboardbogstaver fra Panduro og desuden stort set alle mine zigwriters i forskellige farver, og min elskede MM maling. Det var et super sjovt LO at lave.
Rigtig god weekend til jer alle
Hilsen en der har god blogsamvittighed i denne uge :-)


2 kommentarer:

Tanja sagde ...

Sikke en god ide´med de kurve... :o)
KANON LO - mange fede detaljer og en masse super måde at opbygge det på...
God weekend..
Scrapknuzz Tanja

Helle sagde ...

Det ser lækkert ud med de kurve Ragna... håber det hjælper på kreativiteten. Jeg har deet også sådan at kan jeg se det, så er der også chance for at jeg bruger det... men ligger det et andet sted så glemmer man det lidt... Fed ide med de tal...skal liftes, enten med tal eller bogstaver.

Knus Helle
(tobiaskristian)