torsdag den 4. juni 2009

Når mor scrapper i Skive

Dagens LO er lavet med TSC kit 4

Jeg var til scrap i Skive den lørdag Benjamin slog sine fortænder løse. Rene, Phillip og han gik en hyggetur med barnevognen. Benjamin holdt fast i barnevognen, og nåede derfor ikke at tage fra, da han snublede over benet af en bænk. Av, av.....og en total panikket mor i røret, da hun fik opringningen om episoden. Rene klarede det nu flot. Phillip skreg (bange på storebrors vegne), Benjamin blødte - og ikke en stoppede op for at hjælpe. Tvært imod blev de jaget ud af en butik, hvor de prøve at få hjælp - fordi de blødte på deres gulvtæppe......

Tænderne sidder heldigvis stadigvæk, hvor de skal. Han har stadigvæk svært ved at tygge ordenligt med dem. Men der kommer jo nye til engang. Og efter hvad de kan se nu, så har tænderne bagved ikke taget skade.

Alt papir og karton er fra TSC kit 4. Jeg har desuden brugt scrappers net, en swill (malet med MM maling), Thickers og en journalig tag, jeg har byttet med Sonja. Desuden har jeg brugt en chipboard journaling spot.

Tak fordi du kiggede forbi - ses vi igen i morgen?
Fortsat god dag
Ragna Nielsen

4 kommentarer:

Helle sagde ...

sikke en historie Ragna.. men den skal nok blive sjov når han bliver stor. rigtig lækker pakke (det tsc 4 kit).

Else Slipsager Petersen sagde ...

Jamen stakkels dreng - kender godt det med skader. Når man har friske drenge sker der ofte noget uventet.... Og så er han foreviget med et LO, det skal nok vække minder senere.

Anne Bente sagde ...

nåååå stakkels dreng da, og sikke en opførsel i den butik
super fin lo.

Jette / ma11edina sagde ...

Åh nej, det er vist alle forældres mareridt!! Men godt at drengene klarede den, og der er vist nogle forretningsdrivende der burde skamme sig! Godt at skaden ikke er værre....og at hændelsen er til at scrappe. Det vil han helt sikkert blive glad for senere :)