søndag den 7. juni 2009

Sjovt reste LO :-)

Igen er materialerne fra TSC kit 4

Her har jeg muntret mig med resterne fra kittet :-) Jet synes de der diecut papirer er så fede. Men jeg har altid lidt svært ved at bruge dem, fordi jeg føler mig lidt bundet af, at LO's skal være firkantede for at kunne være i mappen. Fik hos webmosterhelene ideen til at skære det nederste af cirklen af. I morgen kan I se, hvad der er blevet ud af den anden halvdel :-)

Udover kittet har jeg brugt resten af den "Say it in crystal" jeg brugte på bål LO'et, nogle bogstaver fra de to foregående kits samt nogle thickers og en rubon til journaling.

Fortsat god dag og på gensyn i morgen
Venlig hilsen
Ragna Nielsen

4 kommentarer:

Helle sagde ...

Rigtig frisk LO. kan godt forstå du er vild med de scrap cat pakker der. God ide at skære cirklen over...jeg har også en tendens til at ville bruge mine ark hele

Rikke sagde ...

rigtig frisk lo du har lavet, enig med helle, ser fedt ud at cirklens nederste mangler :)

LaChris sagde ...

Jep, frisk og dejligt LO! Det er også nogle skønne sager du arbejder med :O) Og din stil har ændret sig markant, synes jeg. Glæder mig til at se, hvad der blev af resten af cirklen. Ha en dejlig søndag.

Charlotte sagde ...

Hej Ragna,
Det er godt nok alt forlænge siden jeg har kommenteret her på din blog. Jeg er skam stadig i scrapverdenen, jeg har bare valgt at bruge meget lidt tid på forums, da det ÅD al min fritid, du ved, jeg synes jeg nærmest blev en slave af min pc'er. Og det går ikke! ;-)
Jeg synes simpelthen du har udviklet din scrappestil helt vildt fra du startede. Det er altså sjovt at se!
Super flot layout du viser her - med dejligt friske farver og med "gang i den".
God søndag. :-)