fredag den 19. februar 2010

Der var nemlig ikke mindre end 3 tigre her i dag :-)

Sidste år fik Phillip aldrig holdt fødselsdag for dagplejen. Hans mor fik jo hjernerystelse - og har nu et scanningsbillede, der beviser, at hun har en hjerne :-) Han skal snart i børnehave, og vi besluttede derfor, at holde fastelavnsfest hos os - også fordi dagplejen havde været tvunget til at spare festen væk.
Her er mine drenge klar til fest. De har begge to tøjet på endnu :-) Det viste sig at 2 af de andre børn også var klædt ud som tigre. De to mindste var ikke klædt ud. En dreng kom som pirat, og så var der også lige en kylling. Og nej....det kunne ikke lade sig gøre at få et eneste foto uden hunden i morges :-)
Jeg har ryddet op i mit restepapir, og har lavet et par LO's med rester. Det her er lavet med en gammel månedspakke fra scraphouse. Og så en lille pinlig historie....... Jeg fandt to pizzakasser under min oprydning. De kom begge fra Dreampapers..... det var primært julepapir. Men der gemte sig også et par alfabeter og 3 stempler + lide zigwritere der :-) Dejligt fund egenligt......

Nå men alfabetet skulle jo bruges, så her er lige et LO mere. Jeg er rigtig glad for Mariannes og min aftale om, at fremkalde billeder hver måned. Jeg har faktisk fået scrappet de fleste af mine januar billeder. De her er fra en barnedåb vi var til i januar.

Jeg har også lige et par mapper, som jeg gerne vil af med. De er allesammen 30x30cm
Album fra bog og ide. Der er 10 lommer i. Pris 45 kroner (medbringes til Scrap i det jyske eller convention i Middelfart)

Album fra brugsen. Indeholder 10 lommer. Prisforslag 45 kroner. Kan afhentes til Scrap i det jyske eller convention i Middelfart.
Album fra Panduro. Der er kommet ekstra lommer i. Der er nu 20 lommer i. Prisforslag 55 kroner. Medbringes til Scrap i det jyske eller convention i Middelfart.

Fortsat god dag
Ragna Iversen

5 kommentarer:

Helle sagde ...

håber det var en hyggelig dag trods din sygdom. hihi skønt med det fund af en pizzaæske. I et hvert andet hjem ville man vrænge på næsen ved fundet af en gammel pizza æske...hihi

Rigtig skønne reste loer. mand jeg synes din stil har udviklet sig meget på det sidste

Marianne sagde ...

Nåh.... Hvor var de søde. Min lille løve og din tiger ville have passet perfekt sammen :) :) :)
Skønne reste-LOs - og helt ærligt Ragna.... Pizza-æsker med ubrugte ting i??? Kommer du ikke forbi og smider et par af dem i mit scraprum også??
KNUS

Anne sagde ...

Skønne fastelavnsunger :) Dit "lille laban" LO er bare fedt, det er gemt og klar til lift, når jeg engang finder mit scrappe mojo igen! :)

Sarah sagde ...

Uhh elsker fastelavn, god ide med at holde en fastelavnsfest for dagplejen.
Flotte LO's du har lavet.

Susanne sagde ...

Skønne fastelavnsbørn:) Herhjemme havde vi - og har stadig - en prinsesse på besøg:) Super at I havde lyst til at holde fastelavn for dagplejen.

Hmmm...hvorfor finder jeg ikke også gamle pizzaæsker med spændende glemte scrapsager...;)

Dejlige LO's du har fået lavet - og så tilmed af rester - det gør det næsten endnu bedre:)