tirsdag den 2. februar 2010

Lige et par kort

Den 31. januar fik jeg lavet et par kort til kassen. Åh jeg håber, at jeg kan nå at sælge lidt inden scrap i det jyske og convention. De papirer jeg har brugt er fra en BG blok, som jeg vandt i en kortudfordring hos scrapsisters sponsoreret af www.scrapbookfun.dk Jeg ville aldrig selv have valgt det papir, og netop derfor er det så fedt. Jeg kan godt lide at udfordre mig selv til at bruge andre materialer.
Begge kort er liftet fra Sarah. Jeg har en hel mappe på min pc. med hendes kort. Jeg kan så godt lide mange af dem, og besluttede, at nu var det tid til at lifte nogen af dem. Jeg smider lige et par links ind, når jeg sidder ved den anden pc, for mappen er nemlig på stationær.

I forhold til stemplerne, så har jeg været i kassen med diverse stempeltryk fra swaps. Overvejer om jeg selv skal have hende farmer Tilda. Jeg har høballen, og jeg vil så gerne prøve lidt masking. Det har jeg aldrig prøvet. Måske man kunne lokke Jane/Lullemor til at tage hende med til convention, så jeg kunne prøve :-)

Mine drenge bliver så store. Benjamin skal skrives ind til skolestart i dag, og jeg tror han er klar nu. Prøv at se, hvad han lavede søndag formiddag. 2 stive timer sad han og arbejdede med projektet. Han er altså bare god til at koncentrere sig. I går kom der brev fra børnehaven om, at Phillip kan starte i børnehave 1/4........hvor bliver de altså store, og det er vist på ens børn, man kan se, at man bliver gammel.
Fortsat god dag
Ragna Iversen


5 kommentarer:

LaChris sagde ...

Søde kort du har lavet! Og sikken en flot perlekreation...kan den ikke bruges til scrap ? (hvis du får lov af den lille kunstner, altså).

jane sagde ...

hvor er de fine dine kort.. og jo kan sagtens tage hende tilda med til convention.. men det bliver nok nødvendigt at huske mig på det når vi nærmer os..

Helle sagde ...

Hvor er det nogle lækre kort søde. lækkert papir. Og den perle kreation... han slægter vist sin mor på...

knus

Benita sagde ...

Wauw hvor er han dygtig!!!! Det er da for vildt, så mange detaljer han har med.

Kortene er du da sluppet ganske glimrende fra (sagt på godt jysk). ;)

Susanne sagde ...

Fine kort og respekt til dig for at udfordre dig selv til at bruge papir du egentlig ikke er vild med:)

Hold da op et par fine perlebørn:) Hvor er han god, din Benjamin:) Og ja tiden går bare så hurtigt med ens børn - hvor bliver den af??? for jeg bliver da ikke ældre...hmmmm...