torsdag den 18. februar 2010

Vildbassescrap

Rene siger altid, at når Marianne er her, så scrapper jeg så vildt - altså sådan lidt freestyle agtigt :-) Marianne havde en mappe med fyldt med ideer, og jeg fandt flere LO¨s, som jeg gerne ville lifte i den. F.eks. faldt jeg over dette LO pga. pilen. Den havde jeg nemlig....købt for laaaaaaaaaaang tid siden, og den trængte bestemt til at blive brugt. Og ja, Rene har nok ret - det er blevet lidt vildt. Har lige sløret en gæst.

Det næste LO er lidt kedeligt i sammenligning. Men nu er det lavet, og i mappen kommer det. Jeg har faktisk fået lavet endnu et LO i løbet af de sidste dage. Men nu tror jeg heller ikke, at jeg når mere før scrap i det jyske. Jeg er snotforkølet, og med hovedet fyldt af snot, så er det altså ikke lige scrap, der trækker :-)


Rigtig god dag til jer alle
Ragna Iversen

4 kommentarer:

Helle sagde ...

jeg synes de er rigtig lækre begge 2... synes de er helt vild skønne. fed journaling pil. du er vildt kreativ for tiden.

Marianne sagde ...

Jeg elsker simpelthen alle farverne på det øverste :o) Og fint motiv på billedet - tihi :)
Det nederste er også skøøøønt..... Knus...

Anne sagde ...

Er ret vild med det øverste lo! Men hvad er det for noget hvid tekst der står henover billedet? Synes ikke jeg kan læse det..

LaChris sagde ...

Vildt..vildt lækre :O)