lørdag den 13. februar 2010

Kortkassen betaler :-)

I dag var jeg en tur i Crative Company sammen med Benjamin og Phillip. Vi hyggede os rigtigt, og Benjamin var malet i hovedet som en tiger, da vi kom hjem.

Jeg fik købt lidt basisting såsom dobbeltklæbende tape, skumbogstaver, kortbaser og konfirmand stickers. I alt løb det op i 185 kroner. Men de bliver ikke regnet med ude i siden, da det er kortkassen, der betaler, og tingene er indkøbt til ny kortproduktion. Hvis jeg havde købt ting til scrap, så havde jeg regnet dem med. En del at marts måneds conventions skal blandt andet betales af kortsalgsoverskudet.

De tre kort jeg viser i dag, er også scrappet med min præmie fra scrapsisters sponsoreret af www.scrapbookfun.dk Det er nu skønt med sådan en blok, hvor alt papiret passer sammen. Faktisk er det kun kort jeg får scrappet for tiden. Jeg kan simpelthen ikke komme i gang med LO's. Håber det hjælper, når Marianne kommer på mandag :-)

Sjovt lille restekort, som det faktisk tog en del tid at lave. Jeg har jo ingen skæremaskine, og så tager den slags strimler altså lidt tid. Bagefter skal de sværtes, og der skal klister på. Men jeg er faktisk blevet ret glad for resultatet, og gør gerne arbejdet igen med andre restepapirer.
Håber I allesammen har en rigtig god weekend.
Ragna Iversen


7 kommentarer:

Helle sagde ...

Rigtig søde kort. godt du har fået tanket op så du kan få lommen fuld til conventions...

glæder mig til at hjælpe dig med at bruge pengene. hihi

Anne Thormose sagde ...

Hvor må det være lækkert at have et sted at sælge sine kort - jeg laver faktisk kun bestillingskort, og det er meget begrænset.
Rigtig fine kort, du har fået lavet. Jeg er meget imponeret over, at du kan lave "almindelige" kort med en blok med Halloween papir - det lægger man jo overhovedet ikke mærket til at det er - det kan være, jeg skal finde min papirblok frem igen. ;o)

Susanne sagde ...

Hmmm...sikken en god lille fidus du har fundet der: handle uden at skulle godtgøre det i regnskabet...hmmm...måske jeg også skal begynde at lave kort? (Sidebemærkning: Jeg har opdateret med beløb for mine 2 sidste indkøb - av av min pengepung)

Lækre kort du har fået lavet. Håber du får lavet lidt LO's i vinterferien - jeg vil i hvert fald glæde mig til at se dem:)

Marianne sagde ...

Dejlige og meget forskellige kort... :) Glæder mig til i morgen :) KNUS

Benita sagde ...

Flotte og meget forskellige kort. Dejligt at købe noget uden egentlig at have udgifter.

Tanja sagde ...

Flotte og meget forskellige kort... :o)
Åh jeg kender godt det med at have nogle penge i kortkassen og når der så skal handles så føles det skønt og anderledes end hvis de trækkes på kortet...
Scrapknuzz Tanja

angely sagde ...

Så fine kort, og sejt at du får dem solgt og brugt pengene igen ;) Glæder mig til vi ses på onsdag.