fredag den 21. januar 2011

Jeg skulle jo blogge hver dag i januar....

Men det har jeg slet ikke haft tid til. Til gengæld har jeg skrevet 2 artikler til TSC i denne måned. Det er første gang jeg udgiver artikler der, og jeg må indrømme, at det har givet lidt mavekneb - da jeg jo er en ret ny scrapper, og derfor ikke rigtigt føler, at jeg har noget at byde på, som andre kan bruge. Men sjovt har det været - og jeg gør det igen i februar :-)

Det her LO er brugt i en artikel om at scrappe med samme papirserie. Det er også lifte fra TSC's galleri. På LO'et her under har jeg brugt mit nye I rock tool, som jeg er sindsygt glad for. Det er bare så let at bruge bling nu.
I aften har Benjamin en kammerat fra skolen til at overnatte for første gang - der er godt nok gang i den her i huset i aften. Glæder mig sådan til at se, hvor længe de snakker i sengen i aften :-) :-) :-)
Fortsat god aften
Ragna Iversen

4 kommentarer:

Thanni sagde ...

Jeg synes det er skønt, at du har fået mod på at skrive artikler på TSC, så kom du bare med nogen flere! :)
Dejlige LO'er begge to, jeg kan super godt li' opsætningen med cirklerne på det øverste - og "pengebilledet" på det nederste er da bare for skønt :D

Vranda sagde ...

Det er jo heller ikke nemt at nå det hele. Og jeg kunne forstille mig, at forummet tager en del af tiden fra dig. Men jeg er super glad for at i havde lyst til at starte det op igen. Jeg syntes at det er et rigtig dejligt sted af være. Fyldt med glæde og varme mennesker :D

Thanni sagde ...

Der ligger lidt til dig på min blog ;)

Marianne sagde ...

Tihi - jeg når heller ikke så meget blog efter forum er åbent. Men hva' skidt - det er jo super hyggeligt :) :) KNUS M.