onsdag den 31. oktober 2007

"You make me smile" award


Jeg har modtaget en "you make me smile" award af Kirsten (Kimic). Tusind tak for den Kirsten. Jeg skal så give den videre til 7 andre, og jeg vil forsøge at skynde mig lidt, så den ikke allerede er givet til alle, jeg kender.

1: Sabina Bjerre
Tak fordi du hjalp Rene med at købe mit nye Legetøj, og ikke blev skræmt, da en fremmed mandsperson kontaktede dig på msn i de sene aftenstimer. Og fordi hun har gjort det muligt for os jyske scrappere at mødes til et større scraparrangement. You go girl.

2: Hellle (Cowgirl)
Fordi hun har den fedeste humor, og altid kan få et smil frem på mine læber. Når dit første komedyshow udkommer på dvd, så er første eksemplar solgt

3:Marianne (thescrapcat)
Hvis det ikke var for dig, så er det ikke sikkert, at jeg var blevet så glad for at scrappe. Du er en super veninde, og fantastisk til at rose og finde små lys i hverdagen.

4: Jette (Thanni)
Godt nok har hun ikke selv en blog. Men hun efterlader altid de sødeste kommentarer på min. Hmm og så har jeg en svag mistanke om, at vi deler shoppegenet og det nærtbeslægtede angstgen, som kommer til udtryk, når det gælder leveringen af vores scrapting fra det STORE udland:-)

5: Betina (Hotcat)
Fordi hun altid er klar med svar, og endda udleverer sit telefonnummer til en fremmed, i tilfælde af, at man havde brug for telefonvejledning. Hun er bestemt en af de personer, som jeg glæder mig rigtigt meget til at møde i den kommeste fremtid hos Sabina.

6: Mia (scrapperen)
Fordi hun på en levende måde har beskrevet dans, så selv en "ikke vild med dans seer" får lyst til at kridte danseskoene. Vi kan lide dig præcis som du er Mia (Du behøver slet ikke at tænke så meget over det:-))

7: Marianne (MH72)
Fordi hun laver de skønneste LO's, som somregel omhandler et humoristisk indslag fra hverdagen. Og hendes historier er skævt vinklet, så man ikke kan andet end trække på smilebåndet. Tænk at en travlt karrierekvinde og mor til 4 har overskud til i den grad at nyde de små ting i livet.

6 kommentarer:

Betina Olesen sagde ...

Hejsa Ragna

Tusind tak awarden og for de fine ord, det er mægtig pæne ord der varmer.....Glæder mig helt bestemt også til at møde dig hos Sabina...så vi må vist hellere have navneskilte på...

Hygge fra Betina

MH72 sagde ...

Eii altså - mange, mange tak :-)

Cowgirl sagde ...

Tusind Tak Ragna, og så mig som hader standup - men du skal få førsteudgivelsen - signeret naturligvis...sån en awarden kan jo redde en ellers trist dag

Jette/Thanni sagde ...

Jamen tusind tak Ragna..det var bare sødt af dig :)...hmmm...shoppegen..??...kender jeg overhovedet ik' noget til ;D
Man bliver jo næsten nødt til at oprette en blog snart :)

Mia sagde ...

Tusind tak Ragna!!!! Den er jeg bare rigtig glad for...det varmer altid når man kan glæde andre mennesker!

Anne sagde ...

Tilykke med awarden :-) Super genial løsning du har lavet med din skabslåger.. ærgrer mig næsten over at jeg ikke har nogen låger... 8-)