fredag den 26. oktober 2007

Så fik jeg besøg af posten igen:-)


Så har posten været her med de varer, som jeg har købt af Marolle. Der er to blade imellem, så nu er min bladsamling oppe på 6 blade ialt. Jeg glæder mig rigtigt meget til at læse dem i løbet af weekenden. Der er også nogle rubons fra cherryarte, som jeg tror bliver gode sammen med drengenes poolbilleder fra Kreta. Et par rejsestickers, som også er påtænkt Kreta billeder. De små låger har jeg købt, fordi jeg jo snart skal i gang med mit første minialbum, og der tror jeg de kan give en sød effekt.

Mine varer fra KTcrafts er ikke afsendt endnu. Håber de når frem tids nok til, at jeg kan nå at få lavet ting til juleswappen på SIF. Da det er mit første scrapår, har jeg jo ingen julepapir, før varerne kommer.

Jeg fik mit LO til http://www.dreampapers.dk/ oktoberskitse færdigt. Der er hele syv flotte bidrag med i konkurrencen, så kig forbi og afgiv din stemme.

I morgen kommer der flere billeder af mit lille projekt "scrapskab"

God weekend til alle
Ragna

4 kommentarer:

charlotte sagde ...

Dejligt med nye blade!!! Og sikke lækre rubons du også har købt. Du må hygge dig en masse med scrappingen her i weekenden! :-)

Og jeg er så blad-oman!! Jeg har såååå mange scrappeblade liggende. Faktisk kigger jeg aldrig i de gamle mere. ... kunne være jeg skulle gennemse dem en dag og vurdere om jeg gider beholde dem!

Rigtig god weekend til dig! :-)

Christina / LaChris sagde ...

SKønne ting der kom med posten :O) Så er der jo masser at rode rundt i, her i weekenden ! Glæder mig også til at se, hvordan du indretter dit skab ! God weekend :O)

Kirsten sagde ...

Dejlige sager du har købt.
De dér rejsesticker havde jeg faktisk også "kig på", - men du kom mig i forkøbet - ØV :-/ :-)

Betina Olesen sagde ...

Øjjj... sikke mange indlæg, jeg slet ikke har fået kommenteret på....synes jeg halser bagefter i øjeblikket.... ;-)

Nå, men...dejlige sager du har fået, især bladene ser spændende ud. Glæder mig til at høre om der er noget du lige skal have liftet...

Hygge fra Betina