søndag den 21. oktober 2007

Scrapskab

Nu har jeg scrappet i lidt over 4 måneder, og selv om jeg har et stort skrivebord, så fylder scrapsagerne altså en del. Som flere af jer ved, så har jeg shoppet en del i denne måned :-) I skal nok få lov at se, efterhånden som tingene når frem. Lige nu står mine ting i papkasser på og omkring skrivebordet, men sådan kan det altså ikke blive ved :-). Der kommer nemlig rigtigt mange ting hjem blandt andet fra KTcrafts udsalg (som jeg alligevel ikke kunne holde mig fra) Jeg har derfor besluttet, at det store skab, som jeg nu bruger til bøger, videofilm osv. skal laves om til scrapskab. Et helt rum bliver det altså ikke til, da mine "skoleting" allerede fylder 4 reoler+1 i soveværet. Men skabet ved siden af skrivebordet har dejligt brede hylder, så det må blive det.
Som I kan se, er det fyldt med alt muligt skrammel lige nu. Men i løbet af ugen håber jeg, at jeg kan få ryddet ud i det. Gad vide, hvor jeg skal finde så meget opbevaringsplads.... Benjamin er godt nok hjemme fra børnehaven i morgen, men mon ikke jeg kommer i gang med projektet. Det håber jeg i hvert fald.
Tak fordi du kiggede forbi
Fortsættelse følger....
Ragna

4 kommentarer:

Jette / ma11edina sagde ...

Uha, det problem kender jeg godt! Og god ide, jeg/vi..? har også sådan et rode-alt-muligt-skab og det trænger også til oprydning - og måske kan jeg få plads til de scrapsager jeg ikke lige behøver have ved hånden?! Ih..glæder mig til at se alle dine nyindkøbte scrapting - og indholdet i skabet når det er på plads ;-)

Betina Olesen sagde ...

Det er da en rigtig god ide, med det skab....for mig er det vigtig at have et godt overblik over mine scrapting, og med sådan et skab er der da gode muligheder...glæder mig til at se hvad det ender med, og hvad posten kommer med....

Hygge fra Betina

Jette/Thanni sagde ...

Det skab fortjener da at blive forfremmet til Scrappe-skab ;)...så vil det jo vise sig om du har plads til det hele når alle inkøbene når frem til DK :D

Kirsten sagde ...

Rigtig god arbejdslyst med at omstrukturere tingene :-)
Det bliver dejligt med et scrapskab. Plads til sådan noget kan man aldrig få for meget af :-)