torsdag den 4. oktober 2007

Scraptid der alligevel ikke bliver udnyttetDette LO lavede jeg til septemberskitsekonkurrencen på http://www.scrapisfun.dk/, og nu må jeg godt vise det frem.


Rene og Benjamin tog til Kreta i lørdags, og kommer først hjem Lørdag nat. Jeg havde glædet mig helt vildt til at være lidt alene, og troede, at jeg rigtigt ville få scrappet, når lille Phillip sov. Men sådan er det ikke lige gået :-) Rene og jeg har boet sammen siden vi var 16, og de første to dage var jeg helt ved siden af mig selv :-) Det var først tirsdag, at det gik op for mig, at jeg faktisk aldrig har været alene i længere tid før. Scrap er det altså ikke rigtigt blevet til, lige med undtagelse af onsdag, hvor Marianne var her, og vi fik scrappet lidt. Det halvfærdige LO er på skrivebordet endnu. Men jeg har hygget mig med så mange andre ting, som jeg normalt ikke har tid til. Det er skønt at spise lige den mad, jeg har lyst til, at trave lange ture med hunden uden at kigge på klokken osv. Så jeg har skam hygget mig, især efter jeg fandt ud af, hvorfor jeg havde det så svært med stilheden. Men jeg glæder mig alligevel MEGET til de kommer hjem igen.
Håber I kigger forbi igen, selv om det er lidt sløvt med nyhederne :-)
Vender stærkt tilbage i løbet af næste uge.
Ragna

6 kommentarer:

Majer sagde ...

rigtig dejlige farver du har brugt, til dit LO.

Kender kun alt for godt det med ikke at udnytte scrappetidn, når man har den. Jeg har nemlig ferie alene i denne uge, men har ikke rigtigt fået lavet noget. Har dog forberedt mig til noget kursus jeg snart skal holde. Og så skal jeg igang med at finde ud af, hvad jeg skal lave på Convention på lørdag.

Christina / LaChris sagde ...

Hvor er det bare et GODT LO !! Jeg er også vild med de farver :O)
Godt at du fandt ud af at hygge dig, trods fravære af mand og barn...og nu kommer de jo lige snart hjem :O)

charlotte sagde ...

Jeg forstår godt du synes der er stille når nu halvdelen er din lille familie ikke er hjemme! Men nu kommer de snart hjem til dig! :-)

Super flot LO du har lavet! Jeg er vild med farverne. Og flot opsætning. Sikke dog et skønt billede - han ligner en der bare nyder tilværelsen!

God weekend til dig.

Jette / ma11edina sagde ...

Det er et rigtig flot LO, både farvemix og opsætning! Og ja, kender også situationen med pludselig at have masser af tid, som så alligevel går med andet end...SCRAP!! Men det er måske også godt nogle gange...og du lyder til at have fået noget dejligt ud af ugen alligevel.

Betina Olesen sagde ...

Hejsa

Sikke et flot LO, så det jo godt på SIF, men kunne ikke lige gætte hvis det var, men det er jo også hele pointen med det ;-)

Jeg kan også rigtig godt lide farvesamensætningen, og opsætningen er også bare super, fed blomst forøvrigt.

Hygge fra Betina

Anne Thormose sagde ...

Flot layout - lækker farvesammensætning. ;o)