mandag den 29. oktober 2007

Skabslåge

I dag må jeg vist tale for ordsporget: "Bedre sent end aldrig". Mit projekt scrapskab trækker lidt ud, men som lovet, får I nu et par billeder. Det bliver dog kun af skabslågen:-) Den er lavet som en slags opslagstavle med plastlommer. En billlig løsning, som jeg håber bliver effektiv. Her må mottoet være: "Jeg bruger, det jeg ser". Jeg har brugt plastlommer ,som har været i brug, men man kunne også bruge nye. Jeg har skåret noget af det øverste af nogle af lommerne. Det er nemlig ret svært af få hånden ned i bunden af sådan en plastlomme, når den hænger fast på en låge med dobbeltklæbende tape i hjørnerne.
Min favorit ting for tiden er klart mine rubonsyninger. De er så skønne. Som I kan se, så er jeg rigtig god til at bruge en ting fra hver pakke, og så fylde det jo stadigvæk lige meget. Faktisk har jeg ikke rigtigt tømt nogen af mine ting endnu. Men de første indkøb fra GQ er tæt på at være tømt.

Selve indholdet af skabet er stadigvæk et stort rod. Men her til formiddag har Phillip og jeg været nede i den lokale kiosk for at hente tomme slikbøtter. Jeg har jo lovet Rene ikke at bruge penge på mit skab, og disse bøtter var ganske gratis. Og bedst af alt, de er gennemsigtige, så nu kan jeg også se indholdet i dem, apropos mottoet fra før. De skal lige skrubbes, og så vil jeg skynde mig at fylde lidt i dem inden Phillip vågner fra middagsluren.
Hvis du sidder og tænker, at jeg shopper mere end jeg scrapper, så er det kun delvist rigigt. Jeg har shoppet meget i denne måned:-) Men det er faktisk også blevet til flere LO's. I kan dog ikke se dem før sidst på ugen, da de deltager i henholdsvis SIF's og Dreampapers månedskonkurrencer. På skrivebordet er et kun lige påbegyndt LO til the scrapcat forum's månedskonkurrence.
Mine varer fra KTcrafts er endnu ikke afsendt. Begynder at få sved på panden. Skal bruge papiret til juleswap på SIF
Med håb om en god dag til alle derude
Ragna

8 kommentarer:

sara sagde ...

Nej hvor ser det bare godt ud og hvor har du dog mange ting...
Tror slet ik jeg har så meget..., men det kommer nok
Glæder mig til at se det færdige resultat og også alle de lo du har fået lavet.
Pøj pøj i alle konkurencerne, håber du vinder ;-)
Knus Sara

Jette/Thanni sagde ...

Det ser da ud til at virke fint med de skabslåger - og du kan se hvad du har. Shoppe mere end man scrapper....hmm...den må jeg lige tænke lidt over *G* ;)

Jette / ma11edina sagde ...

Rigtig god ide. Fin udnyttelse af de muligheder der lige er ved hånden, det kan vi jo nok alle lære en hel del af!! Og dejligt overskueligt er det jo også!

charlotte sagde ...

Det er da rigtig, rigtig smart med de plastlommer. God ide og super god udnyttelse af pladsen! :-) Dejligt at se så mange billeder - elsker at kigge på hvordan andre opbevare deres skønne scrappesager! :-)

Christina sagde ...

Hvor ser det godt ud til videre, super flot ser det ud..
det ser rigtig overskueligt ud..

marianne sagde ...

Det ser da vildt genialt ud!! Og det fungerede SÅ godt for mig, da vi boede i kolonihaven. Glæder mig til at se det IRL engang ;o)

Kirsten sagde ...

Super idé, og sikken en orden. Det er en meget overskuelig måde at opbevare flade ting på.
Glæder mig til at se hvad du ellers finder på til dit scrappe-skab :-)

Christina / LaChris sagde ...

Det er da helt fantastisk FLOT ! Sikken en god idé :O)
Held og lykke med konkurrencerne !