mandag den 25. februar 2008

Kamera til reparation

Bloggen her har været meget stille på det sidste. Det skyldes, at vores kamera er til reparation. Det gik i stykker midt i cypercrop på thescrapcat den 10 februar. Imens bruger jeg det gamle. Men det er utroligt bøvlet at tilslutte til computeren. Jeg får derfor ikke sådan lige sat nye billeder ind.

Jeg ville egenligt have taget nye billeder af disse LO's fra cypercrop, da jeg aldrig bruger ret meget tid på at fotografere pænt til sådanne crops. Jeg skal jo hurtigt videre med næste projekt. Men nu får I dem som de er:-) Få dage før cropet kom min pakke fra USA, og jeg fik brugt rigtigt mange af de nye ting. Det første er en skitsekonkurrence. Skitsen er lavet af Henriette og Heidi, som stod for cropet, og jeg har hørt rygter om, at vi snart får lov at se flere af deres skitser. Det kan I godt glæde jer til sammen med mig, for dem de viste til cypercrop var rigtigt skønne.

Materialer: papir fra min oktobermånedspakke fra www.sweetpeascraps.com Nogle stickers købt hos www.gypsyqueen.dk chipboardbogstaver, blomst fra Pandurohobby, blomst fra Bazzil og filtbort fra queenQ.

Desuden har jeg brugt en figurknap, som LaChris har sendt mig. Jeg er faktisk ved at have en ret stor samling af figurknapper. Flere scrappere rundt omkring i landet har fundet ud af, hvor meget jeg elsker dem, og det sker med jævne mellemrum, at jeg finder en skøn overraskelse i min postkasse. Endnu engang tusind tak allesammen :-)

Opgaven lød på at scrappe et billede fra en stor begivenhed i ens liv. Det var desuden et krav, at man selv skulle være på fotoet, og der skulle bruges bånd. Jeg har næsten ingen fotos af mig selv. Men her er jeg juleaften. For første gang modtog jeg en hemmelig hjemmelavet gave fra mit barn. I ved den slags som de laver i dagpleje/børnehave, og som er en stor overraskelse. Jeg synes det var stort at få sådan en gave, kan jo huske, hvor meget det betød for en selv at give den slags væk som barn.

Materialer: Gammeltpapir købt af Marianne. Foam bogstaver købt hos www.li-om-hjoernet.dk Bazzilblomst. Juletræs brads (I love brads) bånd og chipboard tuborgklamme.

Dette er mit forste forsøg på 6x12 scrap. og det er også kun 2 gang, at jeg scrapper et billede af vores hund, Tiggi. Først da jeg skulle oploade billedet kom jeg i tanke om, at det ingen titel havde fået. Hmm der kan vel ikke være plads til det hele på det halve plads LOL
Materialer: Gammelt papir fra Cherryarte, sort filtbort fra Queenq, clearstamp hjertestempel, potebrads, kødbensbrads og alm. brads.
Jeg synes det var et rigtigt godt cypercrop, og jeg fik lavet en masse ting med et mix af gamle og nye materialer. Det er jo et af mine løfter til mig selv her i det nye år, at jeg vil have brugt en masse af mine "gamle" materialer. Indtil nu går det meget godt synes jeg.
Jeg skal nok vise jer lidt af det jeg har lavet i den sidste tid, når jeg lige får mulighed for at få lagt billeder fra det gamle kamera ind.
Tak fordi du kiggede forbi og ha en rigtig god dag
Ragna

8 kommentarer:

marianne sagde ...

Skønt at se nye Los fra dig. Især er jeg helt vild med det nederste. Det er bare SÅ sødt....

Jette/Thanni sagde ...

Hvor er det nogen dejlige Lo'er ..med eller uden det nye kamera ;D...den filtbort på det nederste er bare super :)

Charlotte Ravn sagde ...

Rigtige dejlige layouts du har lavet! God ide at få brugt de gamle materialer inden man køber nyt....kunne jeg bare lære det lol!

Bitten sagde ...

Flotte layouts og det er bare rigtig sjovt at være med til cyberscops, ik´?

Anne Bente sagde ...

wawww super, super lækre loer du der har lavet :)

netti sagde ...

jeg er vild med de filtborder. Gisp det er næsten lige så svært at undvære sit kamera som sin pc.
Flotte layouts du har lavet.

netti sagde ...

jeg er vild med de filtborder. Gisp det er næsten lige så svært at undvære sit kamera som sin pc.
Flotte layouts du har lavet.

Anne Thormose sagde ...

Sikke flittig du har været. Jeg har da vist også en større samling af figurknapper - det kunne være, at man skulle lave en udfordring med sådan nogle. ;o)