torsdag den 28. februar 2008

Verdens langsomste scrapper....

Mit kamera er stadigvæk til rep. Men jeg opdagede lige, at jeg havde taget et foto af dette LO inden kameraet gik i stykker. Det er udelukkende lavet af nyt journaling papir, messer af rester og lånt guf. Baggrundspapiret er en rest fra en pakke fra Karen Marie Klip, og mønsterpapiret er et gammelt BG ark. Bogstaverne er en rest fra min augustpakke fra SPS og det samme er klistermærkerne og de små ordtags og brads i blomsterne. Blomsterne er en rest fra en samlepakke fra Panduro.

Stemplet har jeg lånt af Marianne i Holstebro. Jeg dukkede nemlig op med dette halvfærdige LO, og manglede faktisk kun at skrive teksten, og finde noget pynt til det der venstre hjørne. Nu er jeg ret kendt for at dukke op med en pæn stak halvfærdige LO's i Holstebro. Men knap så kendt for at få dem gjort færdige LOL Tror det var derfor, alle var så villige til at låne mig alt muligt og umuligt, så jeg endeligt for en gangs skyld kunne blive færdig med et LO. Til de af jer som jeg mødes med i Holstebro, så kan jeg oplyse, at det halvfærdige LO jeg havde med første gang omkring juletid, endnu ikke er færdigt......det kommer I også til at se på til scrap i det jyske hi hi

Til gengæld har jeg fået lavet en del andre ting. Jeg har deltaget i hele to stempelswaps. Lavet tre kort, to konkurrence LO's og 2 Lo's bare for sjov. Så når kameraet kommer retur, så blive I bombet med projekter her på bloggen.

Tak for besøget og kommentaren
Ragna Nielsen

5 kommentarer:

marianne sagde ...

Hvor blev det bare flot - nu hvor du endelig er færdig..... ;D

Jette/Thanni sagde ...

Det ku' da godt ligne en ny country-superstar der på billederne ;)....hvor er det bare blevet godt..jeg kan godt li' at du har din titel nederst og super med de store blomster - hvilket jo beviser at man sagtens kan bruge blomster på et drenge-LO... :)

Charlotte Ravn sagde ...

Jeg kan altså ikke lade være med, at grine lidt af, at du er så langsom, at de allesammen er ved at falde over hinanden for at hjælpe dig færdig :) Flot LO som du trods alt har fået lavet!

Christina / LaChris sagde ...

Det er et herligt LO ! Elsker de små sammensatte strimler med ord :O) Kender godt det med ikke at ha' et kamera ved hånden...min mand har "mit" kamera med på skiferie...æv !
(den hvide pen jeg har brugt på mosaik-LO'et er en "Signo" pen)

netti sagde ...

Gad vide om det layout nogensinde bliver færdigt :o) Det er efterhånden en hel føljeton.
Superlækkert layout du har lavet og sikke fede billeder af ham cowboyen :o)