fredag den 8. februar 2008

Posten kom forbi, og et løfte for meget:-)

Igen i dag besøgte min ven postbudet mig. I dag havde han dog kun en lille pakke med :-) Men taget i betragtning af, at det er tredje dag i træk, at han kigger forbi, så er det vel også ok. Varerne er købt hos www.Gittes.dk og er basisvarer til arbejde med stempler. Jeg har nemlig meldt mig til en stempelswap. Har jo fundet ud af, at det der "håndværksswap" ikke rigtigt er mig, så nu må dette prøves i stedet. Babystemplet er med i swappen, men de to små stempler er bare for sjov. Den opmærksomme seer vil se, at varerne står ovenpå noget EZ. Det skal jeg bruge til de stempler, som jeg får på torsdag til scrap i Holstebro.

Jeg havde faktisk lovet, at I i dag skulle se et nyt LO, fordi det var min "månedsdag" LOL. Men det er faktisk først i morgen. Tror altså ens hjerne tager lidt skade af at gå for længe hjemme på barsel. Så I må vente til i morgen med at se det nye LO. Til gengæld vil jeg vise et par gamle, som jeg har deltaget med i et par udfordringer hos www.sweetpeavine.typepad.com

Dette LO har været med i Januarudfordringen. Det har taget rigtigt lang tid at lave. Men jeg havde set den her ide med at bruge scrappersfloss som ramme på sådan nogle store firkanter i et af Mariannes blade til scrap i Skive, så det begyndte jeg på. Da jeg kun selv ejede brun floss, så måtte jeg gå tiggergang i Holstebro - der skulle da en farve på hver firkant hi hi. Jeg lånte hvid floss af Marianne, og blå af Kirsten. Da jeg kom hjem, ville jeg bare have LO'et færdigt, så de to sidste firkanter blev alligevel brune. LO'et er endnu et eksempel på, at jeg har været for længe på barsel. Man kan altså ikke skrive første på den måde på dansk......hmmm bruger vist for meget tid på amerikanske sites. Nå men bogstaverne ville ikke af igen uden at rive papiret, så nu er det, som det er.

Materialer: Papir købt af Marianne, da jeg lige begyndte at scrappe, og et stykke gammelt BG papir (jeps nytårsfortsæt - brug dine gamle scrapsager). Floss i forskellige farver. Chipboardblomster købt hos www.paperfarm.dk Sort chipboard alfabeth købt hos www.li-om-hjorenet.dk Pile og journaling tag fra Science Route (hmmm ammehjerne igen). Brun sværte og brun zigwriter.

Dette LO er jeg helt vild med selv. Det har deltaget i Decemberkonkurrencen også hos SPS. Materalerne er fra min månedspakke fra oktober fra SPS. Et chipboardalfabet og nogle bogstaver fra Panduro. Knapperne har jeg fået af LaChris. Der er også brugt brun floss, sværte og zigwriter.

Tak for besøget
Hilsen hende, der i går påstod hun var begavet, og i dag beviste, at det er løgn :-)

4 kommentarer:

Charlotte Ravn sagde ...

Haha Ragna, det lyder som et klassisk eksempel på ammehjerne! Lækre sager du har købt, held og lykke med stemplingen! Rigtig søde layouts og hvis du nu ikke var lærer, så havde du nok slet ikke opdaget, at man ikke kan skrive sådan på dansk ;)

charlotte sagde ...

Det er nogen rigtigt søde LOs du har lavet til SPS konkurrencerne. Dejlige materialer og farver og herlige temaer! "Melon" LOet er jeg ret vild med. Lækkert med de firkanter og fint, som du har brugt scrappers floss - det har jeg ikke set før - god ide!

Sikke mange lækre nye sager du har købt her og der og allevegne! hehe!! Det er altid skøøøønt med noget scrappe-pakke-post! :-)

Ahh ja, genkender det med ammehjernen! hehe - det er lidt sjovt, faktisk. :-)

Rigtig god weekend, Ragna! Hyggeligt at se nyt på din blog igen.

netti sagde ...

Altså jeg vil sgu gerne have dit postbud! Sikke da en masse du har fået - posten må da snart have slidt skoene op :o)
Superdejlige layouts du har lavet. Fed idé med scrappersfloss - DET havde jeg ikke tålmodighed til..jeg havde tegnet det *G*

Anonym sagde ...

hi hi, hvor er det sjovt og læse om ragna ;)
ja dit nederste lo er superfedt!! og det øverste; tror slet jeg ville have tålmodighed til at sy alt det der!!
den ide med at bruge gamle scrap sager, den prøver jeg også. At lade være med at købe en masse nyt, når jeg har en masse herhjemme i forvejen...suk hvornår lærer jeg det !!