torsdag den 7. februar 2008

Guf fra USA

Jeg føler mig ret begavet i denne tid :-) I går kiggede postbudet forbi med min månedspakke fra SPS. Jeg synes, at alle de pakker jeg har fået derfra, har været lækre. Men denne er alligevel den lækreste. Og tænk sig i dag kiggede min ven postbudet forbi igen. Denne gang med de varer, som Rene bestilte til mig fra USA. Mums det er lækre ting. Jeg har bestilt paperfrills i tre forskellige farver. Jeg fik sådan en pakke på et tidspunkt fra SPS. Men syntes i første omgang ikke så godt om farven - orange. Men de er alligevel blevet brugt. Så flere af dem i lækre farver er da en absolut nødvendighed. En explosionbox, 2 pakker lækre store blomster i henholdsvis hvid og brun. En mængde forskellige brads. Jeg ellllllllsker jo brads. Her er det blevet til 50 juletræer, 50 snefnug, 25 pile, 20 hundepoter og 20 kødben.
Desuden er det blevet til scrappersfloss i lange baner. Sådan en pakke med 6 forskellige farver og nåle koster kun 5 dollars. Filt har jeg aldrig prøvet at arbejde med endnu. Men der var 3 farver i kurven. De fleste af jer har vist hørt, hvordan disse varer blev bestilt hi hi. Jeg har også fået lidt maling. Det har jeg heller ikke prøvet at bruge til scrap før. Den ene bøtte var gået lidt i stykker i låget. Men de havde heldigvis pakket flaskerne ind i en ekstra pose, så ingen af de andre ting tog skade. På billedet er også lidt ekstra boxe til dekoration.

Og så til stemplerne. Jeg har bare ønsket mig de der vinter swills så længe. Men da jeg var til scrap i Skive, var de væk inden jeg nåede af få øje på dem. De andre stempler har jeg købt en masse af hver af. De er gode at have til præmier på www.forum.thescrapcat.dk
Med alle disse lækre nye ting, så håber jeg, at jeg får tid til at scrappe, så I kan få lov at se lidt flere nye LO's her på bloggen. I morgen skal i jo i hvert fald set et nyt, da jeg jo har månedsdag LOL. Det er lavet og fotograferet.
Og tænk jer engang, måske besøger posten mig igen i morgen, for jeg har faktisk også bestilt en pakke stempler stazon osv hos www.Gittes.dk Jeg har nemlig meldt mig til en stempelswap på www.thescrapcatforum.dk
Hilsen begavede Ragna
(lidt selvglad har man vel lov at være LOL)


7 kommentarer:

Helle sagde ...

Mums mums mums Ragna....Er du sikker på du ikke vil dele Rene med os? tihi... Du kunne da tage ham med til convention ;-)

mange lækre sager Ragna
Knus Helle

maria sagde ...

Hold da op en massere lækre ting du har fået.

Anne Bente sagde ...

wawwww sååå meget lækkert, hyg dig rigtig med det :)

Jannet sagde ...

sikke en masse skønne ting du har fået

Anonym sagde ...

super lækker pakke :) han er godt nok sød ham rene ;)

marianne sagde ...

Mums nogle rigtig, rigtig lækre ting...... ;o) Er helt misundelig *griner*

Jette/Thanni sagde ...

Årh nogen skjønne sager du har fået ind ad døren - så nu må vi jo se det helei brug ;)