tirsdag den 12. februar 2008

Tak for et dejligt cyper crop og forsinket månedsdag

I søndags var der cyper crop på thescrapcat. Heidi (Angely) og Henriette (Mizz Kitty) holdt det. De havde gjort rigtigt meget ud af det, og fundet på en masse spændende opgaver og ekstra overraskelser i løbet af dagen. De havde desuden selv lavet skitser til dagen, og de var vildt flotte. Jeg nåede at lave hele 3 LO's. Det er ny rekord for mig til cyper crop. I skal nok få dem at se, men først til en forsinket månedsdag.
Den 9. februar var det 8 måneder siden jeg lavede mit første LO, og min månedsdag plejer jo at blive fejret med et nyt LO i mit slideshow, så I kan se min scrapudvikling. LO'et var skam klar. Men servernedbrud på forum og en dejlig aktiv cyper crop dag gør, at I først får LO'et i dag

Alt papir er købt hos www.li-om-hjoernet.dk Jeg er især helt vild med det der journaling papir, som jeg har skåret ud i mindre stykker. Knapperne er alle sammen nogen jeg har fået i julekalenderen på www.forum.thescrapcat.dk

Lo titlen er: "sol", fordi min journaling handler om, hvordan man pludselig bliver meget opmærksom på, hvor der ikke er sol, når man er på campingferie med sådan en lille størrelse. Er faktisk ret glad for journalingen på dette LO, fordi den ikke lige er det, som man forventer. Men ideen kom bare til mig. Jeg har med vilje ikke brugt ret meget pynt, da jeg synes baggrundspapiret er så skønt.
Endnu engang tak for et dejligt cyper crop til Heidi og Henriette
Venlig hilsen
Ragna Nielsen

11 kommentarer:

charlotte sagde ...

Det blev super flot, Ragna!! Og det baggrundsark ER nemlig lækkert. Flot som du har brugt journaling arket - og fin tekst. Dejligt billede af den lille. Du udvikler hurtigt din scrappestil, synes jeg. Det er sjovt at følge med i den udvikling! :-)

marianne sagde ...

Hvor er det bare sødt - og sikke en udvikling.... Det har jeg vist aldrig nænvnt før?? ;o)
Knus "tvillingen" *griner*

Jette/Thanni sagde ...

Hvor er det godt - jeg kan rigtig godt li' din journaling :)..og tilslutter mig de andre mht. din udvikling..der er sket noget i den grad :)

angely sagde ...

Selv tak for et godt crop, og 1000 tak for hjælpen :)

Og sikke da en udvikling - det er SÅ flot dit sidste LO. Wow!

Synes stadig der er sjovt, at du kan huske hvornår du startede, hold fast i det og så holder vi en stor scrapfest når du fylder 1 år som scrapper.

KH Heidi

Maribi sagde ...

WOW et flot og enkelt LO, er vild med det:-((. Skønt papir, og god tekst.
Ha en god dag

Anne Bente sagde ...

wawww hvor er det dog super flot :)

Stine66 sagde ...

KANON god ide med det slideshow - den har jeg ikke set før.

Anonym sagde ...

flot lo. Er også vild med det journaling papir der.
Tillykke med din 8 måneders dag :)

maria sagde ...

Super flot og enkelt LO i noget dejligt papir.

Betina Olesen sagde ...

Ja, jeg er så nødt til at tilslutte mig til resten af kortet, hvor ser det bare fedt ud, den måde du har brugt papiret til journalingen, vildt flot. Selve Lo'et er også blevet rigtig godt, og kan godt forstå at du ikke ville have så meget pynt på.

Hygge fra Betina

Anne Thormose sagde ...

Tillykke med dagen - utroligt så meget man ændrer stil i løbet af så kort tid - og tænk på, hvor mange scrapsager man kan samle på samme kort tid....