fredag den 13. november 2009

Jubiiii jeg vandt skam

Fredag den 13 er åbenbart ikke en ulykkes dag for mig. Da jeg kom hjem, ventede der mig en dejlig overraskelse hos scrapsisters. Jeg havde vundet kortudfordringen i uge 44. Jeg lavede 3 kort til udfordringen. Men da det er lodtrækning, så ved jeg ikke, hvilket et der vandt.
Dette kort var et bestillingskort til en 18 års fødselsdag. Jeg havde ikke andet at gå ud fra end hesten, og da jeg var syg, var jeg lidt ideforladt den dag. Men så kom udfordringen, og jeg fandt et stykke stribet papir, og så gav resten nærmest sig selv :-)

Jeg sælger en del af disse små "blomsterkort", så der kan aldrig komme nok i kassen.

Dette kort er i kassen endnu. Men nu havde jeg jo fat i det stribede papir, og så lavede jeg det lige hurtigt.
I denne uge skal der laves kort med dyr. Men det må ikke være insekter eller sommerfugle. Overvejer at lave et med hesten igen eller måske et med nogle af mine påskedies, selv om det jo godt nok er i temmelig god tid :-)
Fortsat god dag
Ragna Iversen.

2 kommentarer:

Jette / ma11edina sagde ...

Tillykke ;-) med gevinsten. Søde kort du har lavet, også det lille blomsterkort, dem laver jeg også nogle stykker af. Ih...du kan sagtens bruge påskefigurer nu....jeg har lavet julekort hele året - også højsommer! - og det er lige hyggeligt :D
Du må ha´en rigtig god weekend.

Marianne sagde ...

Igen tillykke :) Det er vildt sejt... Hvor er de kort bare søde... Tror du skal vise mig en dag, hvordan man laver den der lille sommerfugl... Gad vide, om vi har tid til at ses engang i december? Håber det :) Knus herfra :)