søndag den 22. august 2010

25 hele ark

Så lille var min papirbeholdning blevet. Da Helle og Vibeke var her for et par måneder siden, kommenterede Helle godt nok, at jeg ikke havde ret meget papir, men før da, var det ikke noget, jeg sådan havde tænkt over. Siden da er der blevet scrappet rigtigt mange LO's, og da jeg besøgte Marianne i begyndelsen af måneden, kunne jeg godt se, at det var på tide at få fat i noget nyt. For en god ordens skyld, må jeg hellere sige, at hertil kommer en restekasse og julepapir i massevis :-) Selv Rene kunne se problemet, da jeg nævnte det for ham, og fremførte beviset i form af en næsten tom papirbeholder :-) Så jeg fik lov at shoppe nyt. I alt har jeg købt 50 ark nyt papir + diverse stickers ark og chipboards.

Jeg ved godt, at det ikke er det nyeste papir alt sammen, men det er valgt, så det passer til sommerens billeder.

Disse papirer tilhører ikke nogen bestemt serie, de er bare lækre :-) Og det der stickersark er for skønt til sommerfotos.


De her papirer ved jeg faktisk ikke, hvorfor jeg har købt. De lugter forfærdeligt, og kan umuligt være syrefrie. På regningen kan jeg se, at de tilmed har været temmeligt dyre i forhold til de andre papirer. De klistrer bagpå - altså de er selvklæbende :-)

Og nu er det slut med altid at tigge mist hos Marianne. Nu har jeg selv hele 3 farver Maya Road mist - mums.

Denne serie fra Echo Park har jeg bare ønsket mig så længe. For første gang i min scraptid, har jeg bestilt en hel serie. Glæder mig helt vildt til at tage hul på den.

Lidt diverse. Især Glossy accent har jeg glædet mig til at få fingrene i, har aldrig ejet sådan en før. De skønne små roser, glæder jeg mig også til at bruge både på kort og bryllups LO's

Og så lige lidt alfabeter :-) Her måtte jeg virkeligt holde mig tilbage - nøj, der var mange lækre. Jeg har også været forbi multiscrap i ferien, men de indkøb må du se en anden dag.
Ragna Iversen

8 kommentarer:

Helle sagde ...

mums en masse lækkert. øv du ikke skal med ud til vibeke på lørdag, for så havde jeg da lige lånt de de mists. mums en masse guf du har fået købt dig der. de der ark der er klistrede.. du tror ikke der er stof?

Maria Krumbæk sagde ...

Jeg sidder her og bliver helt jaloux på alle de lækre ting du har fået :) Men som du selv siger var det tiltrængt! Så du fortjener det da helt sikkert :)

Vranda sagde ...

Sikke en masse guf du har fået :o) det gør jo ikke noget at papiret ikke er det nyeste, bare man kan lide det. Ærgeligt at du ikke kan komme på lørdag, men så må det blive næste gang. Og hvis det er lægger jeg/peter gerne hus til en gang mere. Rigtig god fornøjelse med alle de nye ting. Jeg glæder mig meget til at se hvad du får lavet med dem.

Thanni sagde ...

Årh for en masse skønne sager du har fået købt! :)
Jeg køber også jævnligt papir der ikke er af de nye - hvis jeg kan li' det så kommer det med hjem. ..og hvem kan forresten huske om 10 år eller mere hvilket papir der var in i 2010...??...nej vel ?? ;D
Go' fornøjelse og scrappelyst med dine nye ting :)

Anne sagde ...

Oh my - hvor har du handlet henne??!

Anne Thormose sagde ...

Hold da op, du har shoppet i gennem. Sidder og bliver helt misundelig - altså på den gode måde. ;o)
Hvor er det bare nogle lækre ting, du har fået købt. Glæder mig vildt til Convention, hvor jeg selv kan få lov til at se og røre ved alt det nye papir og dims.

Marianne sagde ...

Dejlige, dejlige ting søde :o) De der papirer, der lugter forfærdeligt, ser ud til at være fra Dear Lizzy-serien med "stofpapiret". Mit af det er altså testet syrefrit :o) Uha, vi må snart finde ud af at ses :o)
Knus M

Susanne sagde ...

Jeg kan sørme godt forstå undren over 25 ark papirer - det er godt nok ikke meget:) Men dejligt med en god og gyldig grund til at scrap shoppe amok;) Super lækre ting du har fået handlet - MUMS:) Hvor har du handlet?

Glæder mig til at se dine indkøb fra multiscrap.