onsdag den 4. august 2010

Scrapferie, sjove sammenfald og en enkelt knap

Jeg har været på scrapferie hos Marianne sammen méd Maria, og det var bare totalt hyggeligt. Produktive var vi også, personligt nåede jeg hele 11 LO's fra mandag formiddag til tirsdag eftermiddag. Det er helt vildt, så meget har jeg aldrig nået før. Det skyldes nok, at jeg havde taget TSC spillet med - det var så sjovt med de udfordringer.

Jeg brugte meget gamle materialer (da jeg var løbet tør for nyt.....bare rolig, der er shoppet :-)), og et af de gamle stykker var dette med fuglen. Da jeg kom hjem og tog på blogrundfart opdagede jeg, at Tobiaskristian også havde brugt det papir samme dag, og der er faktisk flere ligheder ved vores LO¨s - sjovt, synes jeg. Fjernsynet er klippet ud fra et andet billede og klistret på i højre hjørne af fotoet, men det er præcis det der, han ser i TV på billedet.

Det første LO jeg lavede hos Marianne var det her. Nu har jeg de sidste to måneder haft mål om knapper på min liste uden at nå dem, så her i august ville jeg nå mit knapmål - og det er så klaret endda mere end det :-)
I får flere LO's at se i den nærmeste fremtid
Ragna Iversen

6 kommentarer:

Helle sagde ...

Ja det er for sjovt med det fugle ark der. rigig sødt og smart at sætte det billede af tvet ind på det andet billede.
Godt du er ude over dit kanp problem nu, sødt papir du har brugt på layoutet. jeg er selv for dårlig til at bruge knapper så jeg burde måske lige prøve på det næste layout jeg laver.

Thanni sagde ...

Jepz - jeg synes også jeres LO'er med det samme papir minder en del om hinanden ;)
I har altså godt nok været produktive! - og så er det jo godt du har fået shoppet - man kunne jo blive helt nervøs ellers ;p

Vranda sagde ...

Det var da noget pudsigt, at i har brugt papir magen til hinanden og så den samme dag :o) Og knap målet er opfyldt... super. Det er blevet nogen lækre layouts. Og smart at skrive journaling inde i pilene.

Marianne sagde ...

Det er nogle skønne Los - og meget forskellige. Elsker simpelthen det lille tv i hjørnet - man kan slet ikke se, at det er klistret ovenpå billedet - og egentlig ikke hører til der :o)

Susanne sagde ...

Respekt til dig:) 11 LO's på 1½ dag (hvor der sikkert også blev snakket og hygget gætter jeg på) - lækkert:)

Rigtig fine LO's begge 2. Super detalje med tv'et i hjørnet - troede først at det var en del af billedet. Og lækkert med brugen af knapper (og endda flere) og den gule/orange mist.

Glæder mig til at se de 9 andre LO's - og høre (se) mere til dine nyindkøb.

Tak for kigget:)

Maria Krumbæk sagde ...

Først: tak for sidst. Det var bare super hyggeligt. Jeg håber du havde en god tur hjem. Jeg er nu kommet helt hjem til Køge

Jeg er stadig helt vild med det første LO med fuglen der, det er så lækkert :)Det er blevet rigtig godt med fjernsynet i hjørnet af billedet!

Det andet LO er også bare så sødt og fedt med knapperne!