fredag den 6. august 2010

Medina, parkering og skønne udflugter

Vi er netop kommet hjem fra en herlig ferie i Odense (måske får I lidt fotos i morgen :-)). Programmet var faktisk ret stramt hjemmefra med klokkeslæt og det hele, men så kørte vi forbi en fabrik, der var formet som et slot. ...........Drengene kunne slet ikke stoppe med at snakke om det slot, og Phillip på 3 ville gerne vide: "Hvornår skal vi ind på et slottet mor?". Rene og jeg kiggede på hinanden, og så gik ALT planlægning i vasken :-) Vi fik set en masse, men bare ikke ret meget af det, vi oprindeligt havde planlagt :-)


Den manglende planlægning var tæt på at betyde, at AnneT havde fået gæster til aftenskaffe........ der var koncert med Medina tæt ved vores hotel, og ALT parkering var bare optaget. Folk havde parkeret ulovligt selv på busholdepladser osv. osv. Oplysningen blev forsøgt, Marianne googlede løs hjemme i jylland osv. osv.......men nej, Anne var som sunket i jorden, og med mindre Jan var flyttet sammen med en Hr. Michael Thormose, så var han også væk :-) :-) :-) For en god ordens skyld må jeg hellere sige, at Anne faktisk havde budt på aftensmad, men at vi havde takket nej hjemmefra pga. det tramme program. Bare så I ikke bliver helt angste for at oplyse jeres efternavn til mig i tilfælde af, at jeg pludselig kommer uanmeldt en almindelig torsdag aften :-)

Efter halvanden time og et par opringninger til andre hotteller for at anmode om at leje en parkeringsplads hos dem, så fani dt vi dog en p-plads - og jeg vil tro følelsen var som at vinde i Lotto :-) Vreden på Medina fortog sig også, da vi kunne falde trætte i søvn til lyden af hendes musik. Og jo, drengene fik set et slot og det nye program gik også forbi et scrapbutik :-) Jeg må vist lige fortælle lidt mere om den tur i morgen.
Tak for en skøn ferie drenge
Ragna Iversen

8 kommentarer:

Thanni sagde ...

Tja somme tider går al planlægning i vasken - men det behøver det jo ikke blive værre af ;D...det lyder i hvert fald til at I har haft en skøn ferie :)

Helle sagde ...

tihi bare i havde en rigtig hyggelig ferie.

Skønne layouts du har fået lavet, en masse skønne rester. jeg tror jeg vil lifte dem en af dagene

Anne Thormose sagde ...

Det var dog træls, at I ikke kunne finde mig. I ville ellers have været velkommen. Vi er dog kun 6 Thormoser i Odense og i alt 10 i hele landet + to i USA (vi fire i Sanderum og så svigerforældrene - men ingen Michael?!)
Dejligt at I havde en god tur alligevel. Men hvad var det for et "Slot", drengene absolut ville se?

Anne Thormose sagde ...

Det var dog træls, at I ikke kunne finde mig. I ville ellers have været velkommen. Vi er dog kun 6 Thormoser i Odense og i alt 10 i hele landet + to i USA (vi fire i Sanderum og så svigerforældrene - men ingen Michael?!)
Dejligt at I havde en god tur alligevel. Men hvad var det for et "Slot", drengene absolut ville se?

Vranda sagde ...

Griner sådan kan det gå ind i mellem. Der er ikke nogen som er så god til at få en plan skubbe som børn ;o)Nervøs for at du vil komme forbi... Aldrig, i er da hjertelig velkommen også på en torsdag aftensmad. Jeg er god til at trylle mere mad frem. Er jo vant til at have ansatte og aldrig vide hvor mange der er til aftensmad. Alfa omega var jo at i havde en god tur i sidste ende, selv om thormose var gået i hi og medina var på de skrå brædder...

Susanne sagde ...

Dejligt med en lille ferie og jeg er enig med Thanni - ændrede planer betyder langt fra altid værre oplevelser:)

Rigtig skønne LO's:)

Marianne sagde ...

Tihi - kan lige se jer stå der og kigge på hinanden - mens hele programmer smuldrer :o) Er ked af, at jeg ikke fandt Anne til jer - men det endte jo godt alligevel. Og skønne, skønne LOs - der er endnu skønnere IRL :o)

Maria Krumbæk sagde ...

hvor lyder det bare som en god tur ! ha ha , med mange sjove oplevelser :) Dejlige LOs du har vist :D Jeg er stadig helt vild med det der hjemmebag LO,