fredag den 27. august 2010

De sidste LO's fra scrapferien hos Marianne

Nogen gange synes jeg det er sjovt at lave noget helt uden mønsterpapir, og her er der et eksempel på, hvad det kan blive til. Jeg mangler lige 2 i'er men skal lige have fundet nogen, som man kan se på det røde karton. Synes chipboardpynten kommer godt til sin ret, når der ikke er for meget mønsterpapir. Og så skulle der laves et LO med Danmark i titlen. Det var en af udfordringerne fra TSC spillet. Synes selv det er blevet okay, selv om det var lidt svært med de meget farvestrålende papirer. Papirerne stammer fra det sidste TSC kit. Hmmm mon Marianne snart laver et nyt?????
Vi skal til fætter/kusinefest i weekenden, men ellers skal den bruges på at få lavet nogle af de sidste ting på min scrapliste for august. Med dette indlæg kom jeg op på 10 indlæg her på bloggen, og dermed er et mål mere nået. Husk at kigge i sidste indlæg, hvis du har lyst til at deltage i en blind scraplift.
Ragna Iversen

5 kommentarer:

FruMaansen sagde ...

Hmmmm måske det skal være min udfordring til mig selv...at scrappe uden mønsterpapir? Synters dit resultat er rigtig fint!

Thanni sagde ...

Slet ikke bruge mønsterpapir ??..det lyder som en ren gyser! ;D..men du er nu sluppet meget godt fra det syns jeg :)
Ha' en rigtig god weekend - og en go' fest :)

Helle sagde ...

søde layouts. vi må have gang i tsc spillet. håber du får en god dag i morgen. vi vil savne dig ved scrapbordet

Vranda sagde ...

Du har ret, chipboardene kommer meget bedre til sin ret, når der ikke er alt mønsterpapiret. Håber at du får en god weekend. Og som Helle siger, vi vil savne dig ved scrapbordet i morgen.

Marianne sagde ...

Skønne LOs :o) Mht. et nyt TSC-kit må M nok desværre sige nej lige nu. Men jeg skal nok tænke over det... Måske der pludselig kommer et igen? Det må vi se til :o) Er især helt absolut vild med det sidste af dine LOs. Det er SÅ dejligt.....