tirsdag den 24. august 2010

Et par LO's mere fra scrapferien hos Marianne

I går aftes gik jeg i gang med at bruge noget af alt mit nye guf, og jeg fik faktisk lavet næsten 2 LO's. Jeg viser dem dog ikke i dag. Det ene skal bruges til et blind scraplift her på min blog en af de nærmeste dage - hvis altså I har lyst til at lege med. De LO's jeg viser i dag, er altså også fra scrapferien hos Marianne. Det her handler om den dag, da drengene satte kartofler. Jeg elsker looket med tekststrimler på mine LO's......men pu ha det tager lang tid at sværte dem og sætte dem på.

Det næste LOer til min BOM. Jeg forsøger virkeligt at scrappe hverdagens små ting i min BOM, og når nu Phillip havde taget dette billede af mig, så var det jo oplagt at scrappe min lykke over nyvasket og lufttøret sengetøj.

Jeg håber I kigger med senere på ugen, når jeg præsenterer min blind scraplift udfordring.
Ragna Iversen

4 kommentarer:

Vranda sagde ...

Journaling strimlerne ser kanon godt ud på "helt ned i jorden" det er jo pynt i sig selv. Hvis tiden er til det vil jeg bestemt gerne lege med på en blindlift :o)

Bertram sagde ...

Det lyder spændende med en blindlift, det har jeg aldrig prøvet før.
Faktastisk at du får lavet BOM lo's. Jeg har også en plan om det, men indtil videre er det kun blevet til 1 enkelt.

Marianne sagde ...

Skønne LOs :o) Og tekststrimlerne ser så fede ud - men ja -det tager sgu lang tid :o) :o) Jeg ville elske at lave et blind scraplift - tror måske det er næsten 4 år siden jeg sidst prøvede - så... bring it on søde :o) Knus M.

Susanne sagde ...

Skønne LO's:) Jeg vil give dig ret i at tekststrimler er noget bøvl, men det ser super godt ud - lækkert:) Jeg er vild med dit 2. LO - super flot med cirklen:)

Jeg er klar til en omgang blind scraplift - bring it on:)