torsdag den 24. januar 2008

21 nye og sidste swap

Jeg har i dag endeligt fået tilføjet nogle flere af de blogs, som jeg følger med i. Ikke minder end 21 nye blogs er tilføjet listen. Derfor var tiden også kommet til at tilmelde mig bloglines, så jeg ikke får ondt i armen af forgæves museklik :-) Det tog lidt tid at finde ud af det. Men nu kører det. Tusind tak til Betina (Hotcat) som for længe siden sendte mig en vejledning på pb, da jeg spurgte til systemet. Den hjalp mig meget i dag.

Jeg har i dag fået bidrag fra juleswappen på http://www.scrapisfun.dk/ Hold da op, hvor er alle de ting flotte. Jeg synes jeg har knoklet med mine bidrag. Men må se i øjnene, at jeg er NYBEGYNDER. Tror det bliver min sidste swap i meget meget lang tid. For det første skal jeg øve mig noget mere, og for det andet, så har jeg bare været ramt af så mange uheld i forbindelse med denne her swap, at man skulle tro det var løgn. Først ramte sygdom familien på skift, Rene fik en masse ekstra rejseaktivitet til udlandet osv. Da så bidragene endeligt var færdige, ja så blev postkassen udsat for nytårshærværk, og jeg måtte lave det hele om. Det hang mig for at være ærlig langt ud af halsen til sidst. Da jeg så var til scrapdag i Skive sidst, pakkede jeg det endligt ned, men Betina var forståeligt nok forhindret i at komme pga. snevejr. Og tænk så glemte jeg alt om de swapbidrag lige indtil jeg skulle til scrap i Holstebro næsten 14 dage efter. Der lå de så pænt i min scrapkasse. Hmmm..... så jo det er nok min sidste swap.

Som mange af jer ved, så er jeg ret nærrig med mine scrapting. Derfor er jeg her på det sidste begyndt at kigge nærmere på det papir, som jeg købte lige da jeg begyndte at scrappe. Jeg vil virkeligt gerne have noget af det brugt, så dette ikke bare er spild af penge. Og her er så et resultat af det arbejde:


Jeg har så svært ved at lade plads stå tomt på et LO, og det har været den ene af mine udfordringer til mig selv i forbindelse med dette LO. Den anden har været at lave en hjemmelavet blomst. Kan huske Marianne (thescrapcat) udfordrede os til det på GQ, da jeg lige var begyndt at scrappe, og dengang havde jeg bare overhovedet ikke nogen ideer til, hvordan man selv kunne lave en blomst. Nu ser jeg dem overalt i diverse magasiner. Ideen til denne er liftet i Kreating keeepsakes. Dog var blomsten der lavet med en stor knap i midten og så små rundt omkirng. Men jeg synes de her store kanpper var fantastiske til blomster. Jeg har brugt to stykker gammelt BG papir. Det ene til baggrund og det andet til billedmatter og blade både under knapperne og på stilken af blomsten. Båndet (blomstns stilk) er fra julekalenderen på scrapcatforum og det samme er sommerfuglen.

Hold da op, læser du med endnu? Tusind tak for det

Ragna

16 kommentarer:

Jette/Thanni sagde ...

Du har da godt nok brug for bloglines *G*..
Det er et dejligt LO du har lavet - den blomst er bare super, og så er det så godt med teksten i strimler. Hmm..måske sku' man kaste sig over sådan nogen blomster ;)

maria sagde ...

Virkeligt flot LO og den blomst er da bare skøn :0)

Bitten sagde ...

Jeg elsker din blomst, det er nogle super søde knapper der er på. Når jeg læser lidt videre står der noget om bånd? Jeg kan ikke få øje på det - hvor er det? (undskyld, jeg må være morgenblind :-)

rnielsen79 sagde ...

Blomstens stilk er et bånd:-)

Christina / LaChris sagde ...

Aiii det er da bare supersødt, "reste-LO'et" ! Skønne blomster...ALTSÅ...nu MÅ du altså skifte væk fra at hedde "Nybegynderscrap" !!!

ps...er der probler med forummet? Når jeg logger mig ind, står der låst ud for de forskellige kategorier ? Nu drager jeg på ferie, så måske er der ingen problemer, når jeg er tilbage...
God weekend, Ragna :O)

Anne Thormose sagde ...

Rigtig flot layout. Tror vist at vi alle kunne trænge til et kærligt spark med hensyn til alt det "gamle" papir, som sikkert ligger hos os alle. ;o)

Cowgirl sagde ...

Flot LO du har lavet - dejlige farver.
Ved Links ville det være dejligt med kun navnet...så er de nemmere at læse. Når du tilføjer nyt link på bloggen skriver du navnet på personen i rubrikken nedenunder - så vises hele blognavnet ikke. Det er nemmere at overskue...for du har godt nok mange links...Takker fordi du også linker til mig...Sender dagens KNUS

charlotte sagde ...

Jow - jeg læste med hele vejen, hehe!! - og hyggeligt var det jo! :-)
Dejligt LO - sjovt engang at skulle mindes den første skemad. Jeg har faktisk billeder liggende af min 4 mdr. gamle Emil (som i dag er 10 år) - billederne viser første gang han fik banan ... måske jeg skulle finde dem frem snart. ;-)

Synes det er så fint at få brugt noget gammelt papir! Jeg har faktisk gjort det samme til Multi's udfordring nr. 2.

Rigtig god weekend, Ragna! :-)

marianne sagde ...

Selvfølgelig læser vi stadig med ;o) Det her LO er det absolut bedste fra dig til dato!! Det er så hamrende flot.......!! Er nærmest helt målløs - så så meget nybegynder kan du vist ikke blive ved med at være *griner*

Anne Bente sagde ...

super flot lo, flot med den blomst :)

Betina Olesen sagde ...

Jow jeg hænger med endnu...tænker det sammen hvis jeg får lavet et massivt indlæg ;-)

Jamen velbekom da, elsker min bloglines, lige at få det hele serveret ved døren...

Jeg synes nu din swap er fin, er især vild med pilene og den røde stjerne, så jeg siger mange tak for bidragenne.

Rigtig sødt LO, er også fan af blomsten...

Hygge fra Betina

Anonym sagde ...

jeg kan godt lide dit lo, fedt med mønstret baggrund, det skal jeg have prøvet!!
tak for din super søde kommentar på min blog :)
Jo, det går ;) vi flyttede min mormor på plejehjem igår og idag er det rengøring. Så jeg tager den bare stille og roligt :)

Sarah sagde ...

Flot Lo. Det er skønt at få brugt nogle af sine gamle ting. Men det er jo så fristende at købe nye:O)
Hav en god dag.

Bitten sagde ...

Tak for kommentaren på min blog og tak fordi jeg er på din liste - nu er du også på min :-)

Maja sagde ...

Fedt med doddling, skal også have prøvet det i den nye konkurrence på scrapcat. Tak for kommentaren på min blog, syns også selv farverne er ret fede sammen, ikke lige noget man regner med.

Charlotte Ravn sagde ...

jeg læste med hele vejen :) Super flot LO, herligt at få brugt nogle af de gamle ting, især når resultatet, som her bilver godt!