onsdag den 9. juni 2010

I kortenes tegn

Et af mine mål er jo at producere 30 kort, så I kan nok regne ud, at I får en del kort at se i de 15 blogindlæg :-) Jeg synes faktisk det er rigtigt sjovt at omgive mig med de materialer, som jeg har bestemt mig for, at jeg vil bruge.

Baggrunden for de to viste kort i dag, var at bruge en revolutiondie. En bryllupskage, som jeg købte til mine bryllups LO's.....at den så først blev brugt den anden dag er jo en biting hi hi

Jeg har brugt 3 stykker restepapir og et tekststempel.

Her er samme papir brugt, men der er lige kommet lidt ekstra på (6 stykker bling, en blomst og en brad + et stykke restepapir mere).
Tror jeg vil prøve kræfter med en lidt anden kortstørrelse, har set nogle søde små kort hos både Sabina og AnneT - og der skulle jo også liftes i stor stil :-)
Fortsat god dag
Ragna Iversen.

2 kommentarer:

Marianne sagde ...

Hvor er det sejt - især det første af dem - måske fordi kgen ser blå ud (jeg er altså liiidt vild med utraditionelle ting - tihi )
Og teksten på kortet er SÅ fed!!! KNUS

Susanne sagde ...

Dejlige kort:) Synes det er et fantastisk match mellem kage og tekst - thumbs up:)

Dejligt at have dig tilbage i blogverdenen. Har trofast kigget ind forbi og håbet at der var et nyt indlæg - men intet. Og nu kommer der et nyt indlæg 3 dage i streg - lækkert:) Bliv ved med det. Synes din blog er rigtig dejlig:)