torsdag den 10. juni 2010

Lift af små kort

Som skrevet i sidste indlæg, så gik jeg i gang med at lifte. Jeg liftede kort i en lidt mindre størrelse. De er faktisk ikke hurtigere at lave, men de bliver somregel hurtigt solgt.

Det her kort har jeg liftet fra et kort Sabina Bjerre har lavet. Det er faktisk kun farverne jeg har ændret. I går kom der så også et lille happy birthday stempel på, og så var det solgt :-)
Til mine mål: 1 sticker, 1 stykke bånd, 1 stykke restepapir, 2 stykker chipboard.

Det her er også et lift af et af Sabinas kort. Hun har bare et billedstempel på i stedet for et tekststempel.
Til mine mål: brug af punch, 2 stykker restepapir og tekststempel.
Når man skal lave 30 kort på en måned, så må man godt lave lidt, der er ens. Inspireret af AnneT har jeg her lavet en lille masseproduktion. Den hvide pen drillede desværre en del. Må vist snart have en ny. Anne har lavet kort stort set magen til, hendes var bare invitationer. Jeg regner med at disse stort set bliver solgt på arbejdet i dag.

Til mine mål: brug af 3 quickutz dies, brug af tekststempel, brug af bling 12 stk, brug af punch. Hmmm mon udstandsede blomster tæller med i blomsterregnskabet??? Det må jeg lige tænke over.

Når jeg har kortkassen med, så er der altid nogen, der godt vil have et mix af noget fra forskellige kort af. Her var der en kollega som gerne ville have Happy birthday stemplet, de små palietblomster og en sticker med en ballon. Så må vi se, om hun kan lide det i dag.
Til mine mål: 5 blomster, 5 palietter, 5 brads, 1 tekststempel, en punch, et stykke restepapir, 1 sticker
Fortsat god dag
Ragna Iversen
3 kommentarer:

Anne Thormose sagde ...

Hold da op, hvor har du nået meget. Og sikke en masse fine kort, du har fået lavet.
Jeg er også igang med en større "masseproduktion", som kommer på bloggen i løbet af en lille uges tid - håber jeg. ;o)

Susanne sagde ...

Fine kort du får lavet, men mine favoritter er happy birthday med jordbær - mums - de passer lige til alle sommerens fødselsdage.

Marianne sagde ...

Hvor er de bare søde.... Helt vildt faktisk :o)