tirsdag den 29. juni 2010

Jamen så får I da et par LO's at se

Jeg har liftet løs de sidste dage. Her har jeg liftet Mariannes: " Når man har Infuenza". Synes ideen med de der punchede huller, som så blev brugt et andet sted på LO'et var sjov. Endnu et Marianne lift. Dejligt sådan at få slidt sin hulpunch. Billedet er godt nok meget uskarpt. Jeg tror faktisk der er et eller andet i vejen med mit kamera. Det håber jeg M kan fikse, når hun kommer torsdag. I hvert fald kan jeg ikke fotografere skarpt.

Det her er liftet fra et blad. Det er fra Scrapbooking mm November-december 2008. Det oprindelige LO er scrappet af Malin Åhlund. Gad vide om man skulle google hende? Er i hvert fald ret glad for LO'et.
Jeg har fået brugt en masse ældre materialer på det nederste LO, og det elsker jeg jo. B'et er købt første gang jeg var i en rigtig scrapbutik i 2007. Det var: "Lige om Hjørnet" i Skive, som jo desværre er lukket nu.
Fortsat god dag
Ragna Iversen

5 kommentarer:

Bertram sagde ...

Så rart når man også får brugt noget af det gamle, så har man ikke så dårlig samvittighed over alle indkøbene GRIN

Vranda sagde ...

De er super flotte... Når man så får brugt noget gammelt, så siger man i sit stille sind... se selv jeg fik det brugt :)

Marianne sagde ...

Super skønne Los alle tre - men det er lidt underligt, at du ikke kan fotografere skarpt. Jeg skal nok kigge på det på torsdag (og tak for tilliden til, at jeg måske kan hitte ud af det ;o) Tihi. Jeg kan også rigtig, rigtig godt lide det nederste LO... Så hvis du finder et link til en blog eller noget, må du jo lige sige til :) Knus

Maria Krumbæk sagde ...

sikke nogle lækre LOs :D det er fedt med de der huller i papiret!

Susanne sagde ...

Skønne LO's alle 3:) Uhhhh, jeg trænger at scrappe...

Tak for kigget:)