tirsdag den 15. juni 2010

Så så man lige mig danse sejrsdans og 4 Mariannelift på en aften

Jubiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii jeg har fået en skøn invitation. Den 24 skal jeg til stampingup demonstration, og jeg glæder mig helt vildt. Det er en af mine gamle elevers mor, der skal være værtinde jubiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.........................fik jeg sagt jubiiiiiiiiiiiiiiiiiiii??????

Mit kamera driller lidt, men alligevel synes jeg lige, at I skulle se, at jeg godt kan scrappe LO's også. Faktisk liftede jeg 4 Marianne LO's i går aftes. Fik også næsten gjort et Ragna LO færdigt.

Jeg ved ikke hvorfor, men jeg tager næsten altid både et lodret og et vandret billede af samme ting. Derfor fik jeg den ide, at scrappe et LO til hver af drengene med samme foto - eller næsten samme foto. Det var faktisk sjovt, og selv om jeg har brugt næsten samme materialer, så er de 2 LO's blevet meget forskellige.

Jeg lover flere LO's de næste par dage. Faktisk tegner juni til at blive en fantastisk scrapmåned. Altså der er stampingup - jubiiiiiiiiiiiii og så får jeg også besøg af 3 skønne scrappiger den 26 i mit køkken. Overvejer også lidt at tage til sommerafslutning i Lind.......men nu må vi lige sige, hvad manden siger til al den scrap :-)
Tror lige jeg vil opdatere mine månedsmål med alt det, som ligger klar til at blive vist. Gad vide, hvor langt jeg er kommet med de vilde mål?
Vi ses de næste par dage
Ragna Iversen

3 kommentarer:

Bertram sagde ...

Skønne LO's, kan især godt lide det nederste.

Marianne sagde ...

Skønne, Skønne Los - og det må jeg nok sige - 4 på en aften??? Jeg kan godt huske, da du kunne lave en eller to på en hel dag :o) Way to go :o) :o) Vi ses. Logger nok på messenger senere i dag eller i aften. KNUS

Vranda sagde ...

Sikke nogen dejlige lo'er du har lavet. Der er da rigtig kommet gang i dig... super.