onsdag den 23. juni 2010

Og så lige et par lift af Webmoster Helene

Da vi var ude at købe nye hylder til soveværelset, bar drengene dem hjem for os på en lidt alternativ måde :-) Da jeg så det, vidste jeg med det samme, hvad LO'et skulle hedde - Hyldeknægte :-) :-) :-) Det er noget tomt i højre side i forhold til min smag. Men jeg har besluttet mig for, at når det nu er et lift, så må det forblive sådan. Endnu et LO med Phillip og hans nye cykel. Dem har jeg fået lavet et par stykker af i løbet af de sidste par måneder..... men han er altså også meget glad for den :-) De bogstaver jeg har brugt er bare så lækre. De har sådan en skøn overflade - mums, dem må jeg have fat i flere af.
2 blogindlæg mere, og jeg når mit månedsmål....håber I kigger med de næste dage også.
Fortsat god dag med bål og hekse
Ragna Iversen

4 kommentarer:

Vranda sagde ...

Jeg vil nu give dig ret i at "hyldeknægte" virker lidt tom ude i højre side. Der imod kan jeg rigtig godt lide ny cykel. Vi ses på lørdag

Anne Thormose sagde ...

Sjovt, at man ofte tænker "overskrifter" allerede før/umiddelbart efter man tager billeder. ;o)

Susanne sagde ...

Fantastiske LO's:) Jeg synes jo så absolut ikke det gør noget at der er bart ude i den ene side - det sætter bare mere fokus på den adnen side:) Super titel - jeg når også mange gange at finde på en titel til bestemte billeder lang tid inden de bliver scrappet.

Tak for kigget og god sankt hans aften:)

Marianne sagde ...

SKØNNE Los :o) Og jeg elsker simpelthen, når du finder på en eller andet titel, der leger med sproget :o) Super søde cykel-LO :o)