søndag den 11. juli 2010

Barndommens land

Her er et LO fra den torsdag, hvor Marianne var her til scrapdag. Det linierede papir til journalingen er fra en pakke ældre papir Marianne havde med til mig. Bogstaverne har jeg lånt/fået af Marianne. Jeg må vist snart til at have købt nogen blå bogstaver selv. Jeg ved godt, at der er blitz i det næste billede, men jeg viser det alligevel uden at fotografere det om. I kan jo godt se, hvordan LO'et er lavet :-) Da jeg for nået tid siden spillede fodbold med 4.a. på fodboldbanen kom jeg pludseligt i tanke om en leg, vi legede på et tidspunkt i min skoletid. Jeg havde kamera med og skød et par hurtige billeder på stedet. Åen løber lige langs skolens fodboldbane.
Det her papir købte i i 2007, fordi jeg havde set et LO i et Scapbooking mm., som jeg gerne ville lifte. Nu er det gjort. To fluer med et smæk = et LO jeg er blevet rigtigt glad for. Det er så sjælden jeg får scrappet noget om min barndom.
Fortsat god dag
Ragna Iversen

6 kommentarer:

Helle sagde ...

skønt at få brugt noget af det gamle papir. det ser rigtig godt ud. hihi det er da skønt man kan låne af hinanden, og så er jeg vild med det papir du har brugt med bilerne på.
forsat god søndag til dig

Maria Krumbæk sagde ...

Lækre LOs. Jeg kan specielt godt lide det nederste :D

Vranda sagde ...

Rart at se hvad i lavede da du havde besøg af Marianne. Og de er blevet nogen flotte lo'er begge to. Jeg kan nu rigtig godt lide den nedeste... måske den skulle liftes :o)

Susanne sagde ...

Virkelig skønne LO's begge 2. Vidt forskellige, men lige skønne:) Lækkert drengepapir på det øverste - hvor er det fra?

Marianne sagde ...

De er fantastisk skønne begge to - og det var så fedt at se på dig, da du lavede det nederste. Du var totalt optaget af det :o) Og hvor er det bare dejligt at få scrappet noget barndom også.... :o)

Thanni sagde ...

Ja det er en go' fornemmelse når man en sjælden gang selv er i centrum af scrapperiet :) ...rigtig dejlige Lo'er begge to :)