søndag den 25. juli 2010

Et par stykker

Jeg har egenligt lavet dette LO til en skitseudfordring hos den butik, hvor Marianne handler en del, men jeg kan simpelthen ikke finde ud af at registrere mig i deres galleri, så derfor kan LO'et ikke deltage i konkurrencen. Er nu alligevel blevet ret glad for det. 3 af de stykker papir jeg har brugt, er nogen jeg har haft længe, og synes var så pæne, men så har jeg alligevel ikke kunnet få dem brugt. Kender I det?

Det her er bare lige et enkelt hurtigt Mariannelift. Jeg skulle jo have brugt nogle forskellige farver maling, og det var Mariannes "bogklub" LO jo perfekt til. Desuden fik jeg brugt dette meget gamle stykke baggrundspapir.
Det bliver ikke til så meget scrap for tiden. Jeg er jo begyndt at træne, og det tager altså en del af min tid. Benjamin og jeg er røget i et computerspil om aftenen, og så er der jo haven og de udendørs aktiviteter resten af dagen :-)
Fortsat god dag.
Ragna Iversen

5 kommentarer:

Maria Krumbæk sagde ...

Lækre LOs i nogle gode farver. Synd du ikke kunne være med i udfordringen pga dumt galleri. Lækkert at du er begyndt at træne!

Helle sagde ...

er vild med dit rod LO... lækre farver..
hmmm gemme papir fordi man ikke synes man vil ødelægge ...ja i starten gjorde jeg... ikke mere

Thanni sagde ...

Det med at gemme papirer fordi "det er så pææænt" kender jeg godt fra tidligere..;D..men er vist kommet over det punkt efterhånden ;)
Tja der kan jo ikke være tid til det hele - men heldigvis vender det med scrap altid tilbage ;)

Anne Thormose sagde ...

Ups! Der ramte du vist et ømt punkt - hvis du viste, hvor meget papir, jeg har liggende som jeg ikke nænner at klippe i.... Jeg er dog ved at blive bedre til det. ;o)

Jeg er imponeret over, at du overhovedet får lavet noget i denne varme - det er begrænset hvad det bliver til her i Odense.

Marianne sagde ...

Super skønne LOs - as always... Og så får du også lige et enkelt lille *fnis* pga din kommentar om haven - tihi :o) Håber vi ses på mandag... Knus M.