onsdag den 14. juli 2010

Så blev det radiotid

Sommeren er over os, og det betyder, at jeg igen har tid til at lave radio. Jeg har netop været på radioferie i et par dage, og I kan tro jeg har nydt det. Der er blevet optaget en del timer og indtalt lidt reklamer osv. Om aftenen hyggede jeg hos gode venner, hvor jeg fik lov til at overnatte. Håber at få tid til endnu en radioferie i løbet af ferien.

Det her LO lavede jeg, da Marianne var her, og jeg er blevet rigtig glad for resultatet, selv om det er noget anderledes end min normale stil. Som Rene siger: "Når Marianne er her, så scrapper du så vildt". Tjaaa det er nok rigtigt nok :-) Der sker faktisk en del her på den kreative front, men det meste er bestillingsarbejder, som jeg ikke vil vise her, før modtageren har fået dem. I går overvandt jeg min nervøsitet og gjorde noget for mig vildt....mere om det senere på ugen. I morgen skal jeg have en prøvetime hos Go-form, så der kan ske lidt mere i projekt "sænk din BMI".
Et lille LO om at køre til flaskeautomaten. Om lidt vil jeg pakke cyklen med flasker, og så tager vi endnu en tur. Drengene elsker det bare.
Fortsat god dag
Ragna Iversen

5 kommentarer:

Vranda sagde ...

Jeg må give Rene ret, det er lidt mere vildt. Men bestemt ikke dårligt :o)Kan rigtig godt lide de klare farver du har brugt. God flasketur til dig og drengene

Bertram sagde ...

Lækre lo's, især elsker jeg den vilde :)
Radioferie, det har jeg aldrig hørt om før - hvad skal optagelserne bruges til?

Marianne sagde ...

De er SÅ lækre begge to... :o) Og ja - jeg ved godt, at Rene mener, at jeg har en (dårlig?) indflydelse på dig - men jeg kan nu godt li' "Ragna-vild-scrap" :o) Måske vi skulle se, om vi kunne nå at ses en gang mere her i ferien?? Knus M.

Susanne sagde ...

Jeg er helt og aldeles vild med begge LO's:) De er super skønne:) Lækre bogstaver på det øverste.

Glæder mig til at læse bloggen de næste par gange - det lyder til at der kommer en masse spændende opdateringer...

Tak for kigget:)

Maria Krumbæk sagde ...

lækre LOs! Nogle gange er det fedt at lave noget vildt. Det lyder spændende med det radio !